Nordsjællands Politi kan melde om et indbrud på Søagerskolen i Smørum. Modelfoto

Arkivfoto

Flere indbrud i Hillerød Øst

Tre veje i Hillerød øst - og én i Tulstrup - har ifølge politiet haft indbrud

Nordsjælland Politi har registreret adskillige indbrud i Hillerød denne weekend.

På Birkehaven i Hillerød Øst har ukendte gerningsmænd brudt et vindue op til en kælder mellem fredag 15. marts kl. 15 og lørdag 16. marts kl. 15.46. Fra villaen er der stjålet tre bærbare computere, højttaler, spillekonsol, cykel, elektronik, mobiltelefon, smykker, kamera og elektrisk værktøj, oplyser politiet.

To indbrud på Højager

Også på Højager i Hillerød Øst har politiet modtaget flere anmeldelser om indbrud.

Det ene er sket mellem 9. marts kl. 10 og 16. marts kl. 21, hvor tyvene har brudt et vindue op ind til et børneværelse. Der er stjålet højttaler, sølvtøj, køkkenudstyr, smykker, tøj med mere, som der endnu ikke er overblik over, oplyser politiet.

Det andet er sket mellem 14. marts kl. 16 og 17. marts kl. 17.30, hvor et vindue er brudt op ind til et soveværelse. Der er stjålet sølvtøj, smykker, spillekonsol, bærbar computer med mere, som der endnu ikke er overblik over.

To indbrud på Smedievej

På Smedievej, også i Hillerød Øst, er der også anmeldt to indbrud.

Det ene er sket mellem 10. marts klokken 00 og 17. marts kl. 23.26, oplyser politiet. Tyvene er kommet ind ved at afliste en rude i en terrassedør, og de har stjålet brusearmatur, mobiltelefon, bærbar pc og mere, som der endnu ikke er overblik over, oplyser politiet.

Det andet er sket mellem 4. marts kl. 00 og 17. marts kl. 16.40, oplyser politiet. Her har tyvene brudt et vindue op. der er endnu ikke noget overblik over, hvad der er stjålet.

Indbrud i Tulstrup

Også på Bellisvej i Tulstrup er der anmeldt et indbrud. Her er afmonteret en rude i en dør. Der er stjålet en bærbar pc, smykker og sølvtøj, oplyser politiet. Indbruddet står ifølge politiet til at være sket lørdag 16. marts klokken 16.30.

Har man set noget fra de mange indbrudsramte boliger, kan politiet kontaktes på tlf. 1-1-4.

Mdt

Publiceret 18 March 2019 15:00