En historie om en forsvunden hundehvalp vakte søndag eftermiddag mistanke hos en 45-årig mand fra Hillerød. Modelfoto

En historie om en forsvunden hundehvalp vakte søndag eftermiddag mistanke hos en 45-årig mand fra Hillerød. Modelfoto

Historie om forsvunden hundehvalp vakte mistanke

Af
Martin Warming

politi En historie om en forsvunden hundehvalp vakte søndag eftermiddag så meget mistanke hos en 45-årig mandlig beboer på Arresvej, at han kontaktede politiet.

Klokken 15.55 havde en dreng og en ung mand ringet på døren hos den 45-årige og fortalt, at drengens hundehvalp var blevet væk og, at den var set løbe ind til den 45-årige.

"Men hverken historien eller drengens falske tårer kunne narre den 45-årige, som afviste de to. Drengen og den unge mand skyndte sig herefter ud til en mindre, lys bil og kørte fra stedet i høj fart," skriver Nordsjællands Politi, der tilsyneladende er enige med den 45-årige mand i, at det slet ikke var en lille hundehvalp, de to ledte efter.

Politiet har i hvert fald valgt at bringe signalementer af de to personer i den elektroniske døgnrapport.

Drengen beskrives som 12-13 år, 155-160 centimeter høj og spinkel af bygning. Han er brun i huden, har sort, kort hår og et tyndt, spist ansigt. Han talte dansk med udenlandsk accent og var iført sort jogging sportstøj. Den unge mand beskrives som 18-20 år, 155-160 centimeter høj, almindelig af bygning, brun i huden med sort, kort hår, der var let farvet i spidserne, kort i siderne og længere på toppen. Han var iført jogging/træningstøj med noget hvidt på trøjen, skriver politiet.

Publiceret 04 February 2019 10:35