Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde efterforsker nu en sag fra Jyllinge Parkvej, hvor en 51-årig mand fra Jyllinge blev udsat for vejvrede og efterfølgende et groft overfald. Arkivfoto

Arkivfoto

53-årig mand amok i nat: Slog kvinde i panden og baghovedet med økse

En 53-årig mand fremstilles i grundlovsforhør senere i dag - politiet mener, at det var ham, der i nat angreb en kvinde med en økse på Københavnsvej

Af
Martin Warming

overfald Nordsjællands Politi fik klokken 02.54 natten til torsdag en melding om, at en kvinde var blevet overfaldet med en økse på sin bopæl på Københavnsvej i Hillerød.

En 53-årig formodet gerningsmanden blev anholdt i nærheden klokken 03.05, hvor han i første omgang blev sigtet for forsøg på manddrab og taget med på politistationen. Politiet har dog efterfølgende valgt at droppe sigtelsen for forsøg på manddrab. Han er nu sigtet for grov vold mod kvinden i stedet, oplyser Nordsjællands Politi.

Kvinden, som havde fået et slag i baghovedet og i panden foruden en afværgelæsion på den ene underarm, blev kørt til hospitalet for behandling.

Den 53-årige mand fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød torsdag klokken 14, hvor politiet vil forsøge at få ham varetægtsfængslet.

Nordsjællands Politi kunne torsdag formiddag ikke sige noget om kvindens tilstand.

Opdateres...

Publiceret 27 September 2018 10:27