Arkivfoto

Arkivfoto

To på hospitalet:

Fodgænger kørt ned af cyklist

Af
Martin Warming

Martin Warming

En fodgænger og en cyklist måtte onsdag middag en tur på skadestuen på Hillerød Hospital, efter at cyklisten var kørt ind i fodgængeren ved fodgængerfeltet ved VUC på Milnersvej.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Hillerød Posten.

De nærmere omstændigheder omkring uheldet kendes endnu ikke, men hverken fodgænger eller cyklist skulle være kommet alvorligt til skade. 

Uheldet skete omkring klokken 11.55, og da cyklisten klagede over ondt i arme og ben, og fodgængere havde ondt i halebenet, blev de begge kørt til kontrol på skadestuen - men ifølge politiet skulle de altså ikke være kommet alvorligt til skade. 

null

Publiceret 07 March 2018 13:02

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr