Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Xtreme Mandehørm på udfordrende rute

Nøjagtig som dagen før, så var herrerne også begunstiget af godt løbevejr, om end det blæste en strid østenvind henover Selskov Stadion, som var stævnecentrum. Men da løberne sidste klagede over for lidt mudder, kunne speaker John Englund fortælle, at løbsarrangørerne naturligvis havde lyttet på kritikken, og derfor kunne han garantere for, at der i år var masser af mudder – ikke mindst grundet den våde sommer.

De mere end 900 alfahanner mødte også andet end mudder, der var nemlig opsat nye forhindringer og ikke mindst turen igennem den 'Grønlandske Jacuzzi' var et hit, ligesom turen op over og gennem en række skrotbiler også var både nyt og populært.

Efter løbet kunne både løbsleder Peder Bisgaard og ruteansvarlig Christian Friis sole sig i de mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne omkring ruten.

”Meget tyder på, at vi i år har fundet en afvekslende og interessant rute hvad angår de naturlige forhindringer. De nye forhindringer blev også modtaget positivt, så vi vil selvfølgelig tænke videre og jeg kan garantere for, at der til næste år bliver nogle endnu 'vildere' forhindringer”, slutter Christian Friis. CB

Publiceret: 05. Oktober 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt