To indbrudstyve blev tirsdag eftermiddag skræmt på flugt, da de var i gang med at bryde ind i en udestue på Holmegårdsvej. Modelfoto
To indbrudstyve blev tirsdag eftermiddag skræmt på flugt, da de var i gang med at bryde ind i en udestue på Holmegårdsvej. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Villaejer skræmte to indbrudstyve på flugt

Politiet vil meget gerne have en alvorlig snak med to mænd med mellemøstligt udseende efter et indbrudsforsøg i en villa på Holmegårdsvej tirsdag eftermiddag.

De to mænd forsøgte kort før klokken 17 at bryde en dør til en udestue op, men husets ejer var hjemme, og da han råbte dem an, stak de af, oplyser Nordsjællands Politi.

Læs også: Indbrud gik i fisk - to asylansøgere taget på fersk gerning i nat

Villa-ejeren har beskrevet de to formodede indbrudstyve som 16 til 18 år og med mellemøstligt udseende. Den ene er mellem 170 og 180 centimeter høj, almindelig af bygning og med sort, kort hår. Den anden mand er også almindelig af bygning, og han har også sort, kort hår De var begge iført sorte jakker, oplyser politiet, der gerne vil høre fra vinder, der har set de to mænd luske rundt i området tirsdag eftermiddag.

Det er nemlig nærliggende at tro, at det også er de to mænd, der har begået et indbrud i en anden villa på Holmegårdsvej. Det er blevet begået i tidsrummet mellem mandag klokken 6 og onsdag morgen klokken 9, hvor et kældervindue er blevet brudt op. Der er blevet stjålet forskelligt værktøj fra villaen, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret: 16. November 2017 11:11
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere