Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Unge fra konservatoriet på Klaverfabrikken

Klaverfabrikken kan torsdag 12. januar byde velkommen til de unge talenter fra Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje, også kendt som FolkeKons.

De unge musikalske talenter fra Esbjerg er igen draget på Danmarks turné med nye musikalske overraskelser, skrevet eller arrangeret af de studerende selv.

Folkekons vil gerne spille for mennesker, som måske ellers ikke ville møde folkemusikken i dagligdagen. Ifølge FolkeKons selv, ligger der i folkemusikken nemlig et vigtigt budskab om fællesskab og samvær, budskaber som ikke kunne befinde sig bedre, end i Klaverfabrikkens rammer.

“Det, der samler os som linje og individer, er folkemusikkens uovervindelige våben: Inklusion. Folkemusikken er til for fællesskabets skyld. På mange områder er det her, folkemusikken adskiller sig fra andre genrer. Den er inkluderende. Og det er vigtigt i al sin enkelthed. For hjertet og for fællesskabet”, fortæller violinstuderende Elisabeth Dichmann i en pressemeddelelse.

I år rejser FolkeKons landet tyndt med titlen; Fra Asken Til Ilden. Her sætter de fokus på den østrigske komponist og dirigent Mahlers (1860-1911) opfattelse af tradition. Dørene åbnes kl. 19. Billetter kan købes på www.klaverfabrikken.dk

logy

Publiceret: 11. Januar 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!