"Hvad er du for en?" - 32 små grise blev sat ud på marken i Skævinge og de nød de mange dufte og friheden. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se billederne: Frilandsgrise kom ud i naturen i Skævinge

For 25. år i træk satte Lions i Skævinge grise ud på marken på Borupvej, også kaldet Lion’s Grisefarm

Af Claus Beyer

32 små dejlige lyserøde grise blev i lørdags sluppet ud under åben himmel. Det er den 25. sæson, at Lions i Skævinge sætter grise på marken på Borupvej – Lions Grisefarm og igen i år var børn og voksne inviteret med til den glade begivenhed.

”Da vi startede for 25. år siden havde i 45 grise og vi har faktisk også været oppe på både 48 og 50 styk. Men 45 passede bedst i de fleste år. Når vi i år er gået ned til 32 grise, så er det fordi vi desværre ikke er helt så mange medlemmer tilbage. Vi er jo ude hos grisene hver dag helt frem til oktober, hvor de skal slagtes. De skal jo have mad og vand hver dag og så skal vi også sikre os, at de alle har det godt og at de alle sammen er der,” fortæller Tage Hessellund fra Lions, der også oplyser, at det fortsat er muligt at reservere og køb en halv gris.

Inden grisene blev lukket ud af traileren, så bød Tage Hessellund de mange fremmødte velkommen og de første grise var hurtigt ude i friheden. De sidste grise var lidt mere afventende, men da de først med lidt hjælp kom ud i friheden og det smukke solskinsvejr, så begyndte jagten på nyde indtryk og nye dufte. De mange børn fik også muligheden for at hilse på grisene, som alle tog den store interesse med ophøjet sindsro.

Publiceret: 19. Juni 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt