Politiet hører gerne fra vidner, der har set den cirka 30-årige mand luske rundt i området ved gørløseparken mandag ved middagstid. Modelfoto
Politiet hører gerne fra vidner, der har set den cirka 30-årige mand luske rundt i området ved gørløseparken mandag ved middagstid. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tyv påstod, han ledte efter en bold og stak af med 3.000 kroner

112 En 80-årig mand, der bor i Gørløseparken i Gørløse, havde mandag middag besøg af en usædvanlig fræk tyv.

Manden sad på sin terrasse, da en cirka 30-årig mand ved 12-tiden kom ud på terrassen via husets havedør og spurgte den 80-årige, om det var ok, at han ledte efter en bold, der tilsyneladende skulle være blevet skudt ind over hækken. Det gav den 80-årige ham lov til, men manden kunne ikke finde bolden og forlod derefter stedet. Kort efter opdagede den 80-årige, at der var blevet stjålet 3.000 kroner, der lå i en pung i en køkkenskuffe.

Læs også: Se billede og video: Kvindelig bilist kørte i kanal ved slottet

Den 80-årige mand beskriver den formodede tyv som cirka 30 år, 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har lyst, mellemlangt hår og var iført en hvid t-shirt, lyse shorts med lommer på benene og blå kondisko. Han talte dansk.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har set manden luske rundt i området ved Gørløseparken mandag ved middagstid. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Publiceret: 15. August 2017 13:28
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt