Hillerøds turistinformation holder til på Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.
Hillerøds turistinformation holder til på Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Turistinformationen slår dørene op

2000 turister besøgte sidste år Hillerøds turistinformation, som nu åbner for sommeren igen

Så er sommeren kommet, og VisitNordsjælland har genåbnet sin turistinformationen i Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.

Sidste år spurgte lige over 2000 turister om overnatningsmuligheder, spisesteder, udflugtsmuligheder og seværdigheder i Hillerød.

Turister kan også få information på brochurestanderne hos Bog & Idé i Slotsgade og Hotel Hillerød på Milnersvej. Desuden er der en digital infostander på Torvet.

Turistinformationen har åbnet frem til den 30. september, mandag – fredag kl. 9.30–16 og i højsæsonen 29. juni–10. august også lørdage fra klokken 9.30 til 13.30.

Fakta:

- 2013 havde turistinformationen i  ”det hvide hus” 2.050 besøgende.

- Turisterne spørger om ”alt muligt” bl.a. men åbningstider, indkøbs- og overnatningsmuligheder, cykelkort og seværdigheder i Hillerød og Nordsjælland.

- Informationen fungerer også som bookingkontor for rundvisning med guide for grupper på bl.a. Frederiksborg Slot og udlejer Den Lille Færge på Slotssøen til specialture.

- Turistinformationen har til huse i det smukke Annaborg omgivet af skiftende kunstudstillinger som arrangeres af Hillerød Kunstforening.

- VisitNordsjælland ejes af 5 kommuner: Fredensborg, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hillerød og varetager og koordinerer i samarbejde med turisterhvervet markedsføring, service og udvikling af destination Kongernes Nordsjælland. VisitNordsjælland samarbejder med de 5 kommuner, Wonderful Copenhagen og Region Hovedstaden om EU-projekterne: ”Destinationsudvikling af Kongernes Nordsjælland” og i samarbejde med Erhvervsskolen Nordsjælland ”Kompetenceudvikling i Kongernes Nordsjælland”.

Publiceret: 12. Maj 2013 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!