ERROR: Macro logolokalavisen2 is missing!
Hillerøds turistinformation holder til på Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.
Hillerøds turistinformation holder til på Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Udskriv
Send e-mail

Turistinformationen slår dørene op

2000 turister besøgte sidste år Hillerøds turistinformation, som nu åbner for sommeren igen

Så er sommeren kommet, og VisitNordsjælland har genåbnet sin turistinformationen i Annaborg, lige ved Frederiksborg Slot.

Sidste år spurgte lige over 2000 turister om overnatningsmuligheder, spisesteder, udflugtsmuligheder og seværdigheder i Hillerød.

Turister kan også få information på brochurestanderne hos Bog & Idé i Slotsgade og Hotel Hillerød på Milnersvej. Desuden er der en digital infostander på Torvet.

Turistinformationen har åbnet frem til den 30. september, mandag – fredag kl. 9.30–16 og i højsæsonen 29. juni–10. august også lørdage fra klokken 9.30 til 13.30.

Fakta:

- 2013 havde turistinformationen i  ”det hvide hus” 2.050 besøgende.

- Turisterne spørger om ”alt muligt” bl.a. men åbningstider, indkøbs- og overnatningsmuligheder, cykelkort og seværdigheder i Hillerød og Nordsjælland.

- Informationen fungerer også som bookingkontor for rundvisning med guide for grupper på bl.a. Frederiksborg Slot og udlejer Den Lille Færge på Slotssøen til specialture.

- Turistinformationen har til huse i det smukke Annaborg omgivet af skiftende kunstudstillinger som arrangeres af Hillerød Kunstforening.

- VisitNordsjælland ejes af 5 kommuner: Fredensborg, Gribskov, Halsnæs, Helsingør og Hillerød og varetager og koordinerer i samarbejde med turisterhvervet markedsføring, service og udvikling af destination Kongernes Nordsjælland. VisitNordsjælland samarbejder med de 5 kommuner, Wonderful Copenhagen og Region Hovedstaden om EU-projekterne: ”Destinationsudvikling af Kongernes Nordsjælland” og i samarbejde med Erhvervsskolen Nordsjælland ”Kompetenceudvikling i Kongernes Nordsjælland”.

Publiceret: 12. Maj 2013 08:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

Læsernes egne videoer
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro PBTGallup2 is missing!