Hillerød fik i weekenden endnu en sejr i Danmarksserien. Denne gang på hjemmebane og HIllerød vandt 3-1 over Vanløse. Foto: Claus Beyer
Hillerød fik i weekenden endnu en sejr i Danmarksserien. Denne gang på hjemmebane og HIllerød vandt 3-1 over Vanløse. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tophold: Hillerød fortsætter sejrsrækken

Af Claus Beyer

Hillerød Fodbold i Danmarksserien startede sæsonen med en 5-0 sejr og i denne weekend spillede holdet så første kamp på hjemmebane. Modstanderen var Vanløse, på papiret skulle det være en overkommelig opgave og selvom der var lidt rust i lidt over halvdelen af kampen, så endte det med en ny klar sejr til Hillerød, denne gang på 3-1.

Første halvleg endte målløs, men allerede efter tre minutter i anden halvleg, så bragte gæsterne sig foran 0-1.

I det 55. minut blev Hillerød farlige angriber blev nedlagt i feltet og Hillerøds Jonathan Witt scorede sikkert til 11. I det 71. minut var Jonathan igen klar ved straffepletten, denne gang på grund af en al for voldsom tackling mod Magnus Nathansen og endnu engang var Jonathan Witt sikkerheden selv og så var Hillerød foran 2-1.

Hillerøds Lasse Spaniel scorede kampens sidste mål til 3-1 kort inde i dommeren overtid og dermed fortsætter Hillerød kursen mod divisionsrækkerne. Hillerød ligger på førstepladsen med 36 point og med Herlev på andenpladsen med 31 point.

Publiceret: 02. April 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt