Hillerød Johannes Hougaard sender en ’direktør’ hen over målet mod Stenløse. Foto. Claus Beyer
Hillerød Johannes Hougaard sender en ’direktør’ hen over målet mod Stenløse. Foto. Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To scoringer i overtiden: Vanvittig afslutning sikrede Hillerød point

To scoringer i overtiden sikrede Hillerød uafgjort i stedet for et nederlag på 0-2 til Stenløse

Af Claus Beyer

På papiret lignede det en sikker sejr til Hillerød, da holdet tog imod gæsterne fra Stenløse. Stenløse ligger under stregen hvor man skal spille om at blive i række og derfor var gæsterne topmotiveret til opgøret mod topholdet. Et tophold vil alle gerne vinde over og samtidig har Stenløse fortsat en teoretisk mulighed at komme ud af nedrykningsspillet i løbet af de sidste seks kampe.

Hillerød derimod er ramt af mange skader blandt stamspillerne og da forfølgerne fra Herlev samtidig tabte point i fredagens kamp, så manglede der altså lidt af gejsten og indstillingen.

”Vi er da super heldige i dag. Set over hele kampen, så synes jeg det er retfærdigt, at vi får point. Men at vi først får scoret efter den ordinære kamp er udløbet og så endda begge mål – det er held, ” sagde cheftræner Tommy Schram efter kampen.

”Vi spiller ikke klogt nok i slutningen af kampen og der var mange frustrationer blandt spillerne på begge hold. Vi laver for mange unødvendige frispark, selvom vi lige havde talt om det i pausen. Vi havde chancerne til at vinde denne kamp, men vi brænder for meget og selvom vi forsøgte at få holdet op i øverste gear, så var indstillingen efter Herlev pointtab ikke hvor den skulle være. Men lige nu glæder vi os over afslutningen og så fortsætter vi med at tage en kamp af gangen fra nu af,” sagde træneren videre.

Og Hillerød havde flere store chancer, både i første og anden halvleg. Men som før set, så var det gæsterne der sikkert udnyttede et par svage øjeblikke i de bagerste rækker. Først i det 21. minut med scoringen til 0-1 og det 40. minut troede alle at Stenløse sænkede hjemmeholdet med scoring til 0-2.

Men Hillerød gav aldrig op, faktisk virkede den sidste scoring som en rød klud på hjemmeholdet. Stenløse blev reduceret til 10 mand og tre minutter efter ordinære kamp var udløbet, så udnyttede Jackie Rasmussen en bold fra Jonathan Witt og scorede til 1-2. To minutter senere var det Tobias Andersen der fik serveret bolden for fødderne og sikkert udlignede han til 2-2. Under Hillerøds vilde juble efter udligningen fløjtede dommeren kampen af og desværre udløste de mange frustrationer hos gæsterne nogle scener der ikke bør foregå på en fodboldbane. Det lykkedes dog dommeren og hans to linjevogtere at få gæsterne ud til omklædningsrummet før situationen mellem de to mandskaber udviklede sig helt uheldigt.

Tobias Andersens udligning i det 95. minut udløste vild jubel. Foto: Claus Beyer
Tobias Andersens udligning i det 95. minut udløste vild jubel. Foto: Claus Beyer
Publiceret: 06. Maj 2017 18:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere