Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Street-Lab søger frivillige: Vær med til at bygge ramper og lave gårdhave

Street-Lab er et pilotprojekt, hvor deltagere og frivillige udvikler brugernes visioner for en stor multipark med gadeidræt og andre aktiviteter. Street-Lab skal dermed skabe grundlaget for mangfoldige fællesskaber for alle borgere i Hillerød.

Street-Lab er åbent for alle, og alle har mulighed for at engagere sig i projektet, hvad enten det er at hjælpe med at bygge, gøre rent, stå i cafe, lave events i hallerne, ude i byen eller på Hillerøds skoler. Her har alle mulighed for at komme og hjælpe med idéudvikling og drømmen om opbygning af både café, ramper, klatrevægge, kunst, musik, kultur og anden gadeidræt.

Nordsjælland har ingen indendørs aktiviteter for gadeidræt, og derfor ser Street-Lab et stort potentiale i, at multiparken i Hillerød også får en lethal i form af et Street-Lab på ca. 1500 m2, som støder op til multiparken og fastholder samskabelsestanken, medborgerskab og do-it-yourself kulturen fra streetkulturen.

Der er arbejdsdage 13. maj kl. 8-16, 14. maj 14-20, 21. maj kl. 8-16. Her vil man bygge ramper, lave gårdhave, bygge café og have det sjovt sammen. Alle er velkomne til at hjælpe til. srj

Publiceret: 12. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere