Søndag den 23. juli kan din hund bade hos Maxi Zoo i Hillerød.
Søndag den 23. juli kan din hund bade hos Maxi Zoo i Hillerød.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Store badedag for byens hunde

Af Claus Beyer

Sommeren er over os, og det betyder, at badebassinet kan komme frem – også til dem med fire ben. Derfor inviterer Maxi Zoo Hillerød til store badedag for byens vandhunde søndag den 23. juli fra klokken 9 og helt frem til klokken 18.

Læs også: Mange idéer til Torvets fremtid

Mens vovsen får kølet poterne i hundebassinet, der vil være fyldt med sjovt og flydende legetøj, kan du få dig en god snak med personalet om, hvordan du sikrer dig, at din hund får nok væske og bliver kølet i sommervarmen, så den ikke dehydrerer eller får solstik.

"Tag derfor din bedste ven med ned i butikken, hvor der vil være rig mulighed for at bade, få brugbare råd og gode rabatter", skriver butikken i en pressemeddelelse.

Undgå dehydrering i varmen

Mens vovsen får kølet poterne i hundebassinet, der vil være fyldt med sjovt og flydende legetøj, kan du få dig en god snak med personalet om, hvordan du sikrer dig, at din hund får nok væske og bliver kølet i sommervarmen, så den ikke dehydrerer eller får solstik. Tag derfor din bedste ven med ned i butikken, hvor der vil være rig mulighed for at bade, få brugbare råd og gode rabatter.

Store badedag for hunde afholdes hele dagen søndag den 23. juli fra klokken 9 til 18 i Maxi Zoo Hillerød, Industrivænget 8, 3400 Hillerød. 

Publiceret: 12. Juli 2017 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!