Stenhøj Dans starter ny sæson. Privatfoto

Stenhøj Dans starter ny sæson. Privatfoto

Stenhøj Dans har nu også musical-dans på programmet

Stenhøj Dans på Frejasvej er klar med ny sæson

dans Stenhøj Dans, der holder til i Dansestudiet ved Frejasvej, begynder ny dansesæson fra torsdag 29. august.

Nyt tiltag i dansestudiets program i år er et musical-dansehold. Holdet er for 11-13-årige, som kan øve danse til musik fra kendte og populære musicals.

Birgit Nielsen, som underviser på musicalholdet, har undervist hos Stenhøj Dans i mange år. Hun underviser blandt andet også på hold i ”Next Step”, hvor der danses Street og Showdans i stil med dansen på tv-serien ”The Next Step”. Her er der hold for 12-14-årige.

Populært hold er også Showdans for voksne, hvor der danses lette trin-serier, som er tilgængelig for alle – også selvom man ikke har danset tidligere.

Stenhøj Dans har mange hold i Hip Hop, Disco og Showdans i programmet og også dans for børn fra 3-års alderen. På holdene for de mindste børn danses der til populær musik for børn – blandt andet fra MGP, og der øves danse i rundkreds, hvor der også er disco-dans over det. Der bliver også prøvet danse, hvor der øves to og to.

Pardans

Pardans for børn, unge og voksne er selvfølgelig også på dansestudiets program. Der er mange hold i standard- og latinamerikanske danse og for voksne, som ikke har danset tidligere, så er der mulighed for at begynde med et 10 ugers-kursus.

Stenhøj Dans har også undervisning i Allerød og Helsinge. Og man er velkommen til at kigge ind på dansestudiets hjemmeside, www.stenhojdans.dk, og se alle hold, blive inspireret og sende en tilmelding.

Publiceret 25 August 2019 06:00