265 hold løb i år med til Slotsstistaffetten i dejligt vejr. Privatfoto

265 hold løb i år med til Slotsstistaffetten i dejligt vejr. Privatfoto

Vejret var igen med årets Slotsstistafet

265 firemandshold løb stafet rundt om slotssøen og hyggede sig på Posen

For tredje år i træk var vejret med de 265 hold á fire løbere, der var mødt op til Slotsstistafetten onsdag 21. august.

Stafetten appellerer med sin blot 2,4 kilometer lange løberute rundt om slotssøen til en meget bred gruppe af deltagere, så såvel skoleklasser som firmaer og familier løber med, også i år. Ud af de 265 hold var 120 skolehold.

”Jeg tror, at grunden til, at så mange møder op til stafetten, er, at det appellerer til alle. Stafetten er både for dem, der løber stærkt, og for dem, der bare er her for hyggens skyld,” siger Britta Frederiksen, der er en del af stævneledelsen.

Opvarmning ved scene

Den fælles opvarmning, som Fysio Danmark stod for, foregik i år fra den store koncertscene, der var stillet op til koncerten med Mads Langer dagen efter. Da legepladsen på Posen er blevet udvidet siden sidste år, var pladsen lidt mindre i år, hvilket dog ikke påvirkede stemningen - og løbere såvel som tilskuere nød det smukke vejr og udsigten til en spejlblank sø.

Løbet var for de hurtigste afsluttet efter 30 minutter, hvorefter deltagerne en efter en kom i mål og slog sig ned på tæpper rundt omkring på plænen. Efter løbet blev langt de fleste på pladsen for at nyde stemningen og spise enten medbragt mad eller grillmad købt fra Markersen Madkunst.

Løbet, som var nummer 19 i rækken, arrangeres i et samarbejde mellem FIF Hillerød orientering og FIF Hillerød Atletik.

Og arrangørerne kan allerede nu fortælle, at Slotsstistafetten vender tilbage til næste år, hvor den kommer til at ligge 19. august.

Mdt

Vindere:

  • Klasse herrer: Holdet 'Løberen' med Malte Kjær Hemmingsen, Malthe Poulsen, Jacob Steinthal og Asbjørn Skaarup, som løb på tiden 30.23.
  • Klasse damer: Holdet 'Mashas Piger' med Annika, Siri, Tove og Simone, som løb på tiden 35.54.
  • Klasse mix voksne: Holdet 'Løverne' med Henrik, Tine, Annika og Henrik, som løb på tiden 36.17.
  • Klasse Familie-hold (mindst 2 børn, født 2005-): Holdet 'Familien Strøyer' med Jesper Strøyer, Marie Gade Strøyer, Emil Gade Strøyer og Laurits Gade Strøyer, som løb på tiden 36.43.
  • Klasse Mix børnehold (født 2005-): Holdet 'De hurtige FIF'linger' med Janik Nielasen, Frederik Holmberg, Thorbjørn Staugaard og Niels Jokumsen, som løb på tiden 37.33.
  • Klasse 1.-3. skole-klasse: Holdet 'HVS 3. klasse' med Jonathan Egholm Pallesen, Mathias Hviid Bjerre, Xander Rohde og Christian Zeeberg, som løb på tiden 47.07.
  • Klasse 4.-6. skole-klasse: Holdet 'HVS, 4.x -1' med Carl, Mads, Emil R og Nicolas, om løb på tiden 41.58.
  • Klasse 7.-9. skole-klasse: Holdet 'Hillerød Vest Skolen 9.i' med Damm, Følbæk, Rugh Andersen og Lüning, som løb på tiden 38.56.

Publiceret 23 August 2019 09:30