Det forventes, at Andreas Skov Olsen underskriver en aftale med italienske Bologna senere i dag tirsdag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det forventes, at Andreas Skov Olsen underskriver en aftale med italienske Bologna senere i dag tirsdag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

19-årige Andreas fra Hillerød tæt på at blive solgt for 40 millioner kroner

FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen, der er fra Hillerød, ser ud til at have meget kort tid tilbage som Superliga-spiller.

Det skriver flere medier.

Andreas Skov Olsen mødte mandag op til lægetjek i den italienske Serie A-klub Bologna, skriver Tipsbladet.dk.

Det forlyder, at FC Nordsjælland kommer til at tjene omkring 40 millioner kroner på at sælge den 19-årige dansker, som tog Superligaen med storm i den seneste sæson med 22 scoringer.

Opdaget til Tivoli Cup

Andreas Skov Olsen blev opdaget af FC Nordsjælland, da han var bare 10-11 år. Andreas Skov Olsen førte sig frem for Alsønderup i den internationalt besatte ungdomsturnering Tivoli Cup på Hillerød Stadion, og ikke så længe derefter var skiftet fra landsbyklubben udenfor Hillerød til fusionsklubben i Farum en realitet. Og nu går turen formentlig snart videre til Italien.

Otte klubber har angiveligt været ude med snøren for at få fat i den unge FCN-spiller, hvor blandt andet spanske Real Sociedad lignede et emne, men i stedet bliver det altså tilsyneladende Bologna, der løber med danskerens underskridt.

FC Nordsjælland har denne sommer foretaget sig en række flotte salg, hvor man har vinket farvel til spillere som Victor Nelsson, Mads Valentin Pedersen og Karlo Bartolec. Endnu har de ikke selv været ude og bruge penge på nye spillere.

mw

Publiceret 09 July 2019 08:10