Mie Skov vandt begge sine kampe. Foto: Hillerød Bordtennis

Mie Skov vandt begge sine kampe. Foto: Hillerød Bordtennis

Hillerøds bordtennisdamer klar til DM-finalen

Hillerøds bordtennisdamer er klar til DM-finalen efter en sikker sejr over Greve BTK onsdag aften

sport Rammerne var optimale, pigerne var 'fit for fight', og stortrommerne var venligst udlånt af Nordsjælland Håndbold, da Hillerøds bordtennisdamer onsdag aften mødte Greve i den anden DM-semifinalen i FrederikborgCentret i Hillerød.

Pigerne kvitterede efter to timer med en sejr på 6-1 over Greve BTK - præcis som i den første kamp.

Greve havde ellers ramt en god opstilling, da Greves førstedame Kornelia Jønsson skulle møde Chen Yan, som hun vandt over i den første semifinale, i den første kamp. Chen fik ikke den ønskede start og kom bagud 0-2 men fik kæmpet sig flot tilbage på 2-2.

De fem sæt blev helt tæt og nervepirrende, men Kornelia vandt 14-12 og bragte Greve foran 1-0.

Chen Yan spillede en meget tæt kamp mod Greves Kornelia Jønsson. Foto: Hillerød Bordtennis

Chen Yan spillede en meget tæt kamp mod Greves Kornelia Jønsson. Foto: Hillerød Bordtennis

Et fantastisk sammenhold

Pia Toelhøj viste storform og masser af ro, da hun vandt begge sine kampe 3-0. Især i anden kamp mod Greves Kornelia Jønsson var Pia Toelhøjs spil imponerende.

På hjemmebane var Mie Skov sat på holdet i stedet for unge Nomin Basaan, og Mie leverede den ene tilskuervenlige bold efter den anden langt væk fra bordet. Hun vandt også begge sine kampe relativt sikkert og viste sin sædvanlige gejst af vindermentalitet, noget som helt sikkert kan blive afgørende i den kommende finale.

”Vi har et fantastisk hold og sammenhold, og det viser vi i dag ved at slå Greve igen med hele 6-1," siger Mie Skov i en pressemeddelelse fra klubben.

Nu venter en spændende opgave mod Viby, som har to stærke tidligere landsholdspillere og to unge talentfulde spillere på holdet.

"Vi håber på stor opbakning fra publikum og vil give alle en god oplevelse. Og selv om man måske ikke har set verdens største individuelle sport live før, så synes jeg mans skal kigge forbi," lyder det fra klubbens formand Thomas Hjermind Jensen :

”Vi må påtage os favoritrollen i finalerne mod Viby, men jeg forudsiger nogle tætte finaler. Viby har Pernille Agerholm og Pernille Søndergaard, som begge er stærke singlespillere, men de er også danske mestre i double 2019. Og netop doublen kan blive kampafgørende, da man ved en eventuel 5-5-stilling spiller en ekstra double for at afgøre hold kampen," fortæller Thomas Hjermind.

Finaledatoen er endnu ikke helt på plads, men den skal formentlig spilles den 12. eller 13. maj i Hillerød.

mw

Pia Toelhøj viste storform og masser af ro. Foto: Hillerød Bordtennis

Pia Toelhøj viste storform og masser af ro. Foto: Hillerød Bordtennis

Publiceret 02 May 2019 08:42