Mie Skov jubler over, at Hillerød vandt slutspillet. Privatfoto

Mie Skov jubler over, at Hillerød vandt slutspillet. Privatfoto

Hillerød Bordtennis vandt grundspil: Klar til semifinale

Hillerød bordtennis' damer slog Roskilde og Hvidovre i weekenden og er klar til slutspillet

bordtennis Hillerød bordtennis' damer vandt i weekenden begge sine to sidste holdkampe i grundspillet. De forsvarende mestre vandt dermed grundspillet og er nu klar til semifinaler imod Greve. Semifinalen i Hillerød forventes at blive spillet i sidste uge af april.

Det blev til sejre på 6-3 over Roskilde og 6-2 over Hvidovre. Pia Toelhøj, Chen Yan, Petra Sörling og Mie Skov var de fire piger i kamp.

Jubel hos bordtennisspiller Chen Yan. Privatfoto

Jubel hos bordtennisspiller Chen Yan. Privatfoto

Mie Skov glæder sig til at vise god bordtennis igen i Hillerød, fortæller hun - og håber at vinde:

"Rækken er væsentlig stærkere i år, end den var sidste år, med tilgang af stærke svenske spillere og tidligere danske landsholdsspillere. Men jeg og holdet går altid efter guldet. Vi elsker at vinde, og vi tror på det".

Stort publikum på hjemmebane

Klubben ser nu frem imod semifinalerne imod et stærkt, ungt hold fra Greve, og der spilles af bedst af tre kampe i de sidste to uger af april.

"Vi må påtage os favoritrollen, men står også med stærke kort, da vi udover de fire spillere, der var med i weekenden, kan anvende Nomin Basaan og Laura Schyberg i slutspillet. I kraft af vores førsteplads i grundspillet har vi fordel af hjemmebane i en evt. afgørende 3. kamp i både semi- og evt. finale. Og med et forhåbentligt stort publikum på hjemmebane står vi stærkt," udtaler holdleder Brian Sigaard Hansen i en pressemeddelelse.

Mdt

Publiceret 03 April 2019 16:00