Det norske talent Fabian Sandven er fra den kommende sæson at finde i Nordsjælland Håndbold.

Det norske talent Fabian Sandven er fra den kommende sæson at finde i Nordsjælland Håndbold.

Norsk stortalent til Nordsjælland Håndbold

20-årige Fabian Sandven er udset til at afløse den nuværende topscorer

Af
Niels Idskov

Det norske stortalent Fabian Sandven, der både kan spille venstre back og playmaker, har skrevet under på en treårige aftale med Nordsjælland Håndbold. Han er ifølge pressemeddelelse fra NH udset til at afløse den nuværende ligatopscorer, Johan Meklenborg, der til sommer forlader NH efter tre år i rollen som det store omdrejningspunkt.

”Jeg vil betegne det som et scoop. Fabian er en talentfuld spiller, som vi længe har holdt øje med, og nu er lykkedes at få ham. Vi er sikre på, at han bliver en spændende tilføjelse til en i forvejen ung trup. Han har masser af potentiale, og han allerede nu vist store kompetencer i specielt sit angrebs- og kontraspil,” siger den kommende cheftræner i Nordsjælland Håndbold, Simon Dahl.

Fabian Sandven skifter fra norske Bækkelaget, hvor han har fået sin håndboldopdragelse. Han har spillet 41 ungdomslandskampe og scoret 119 mål, mens han i denne sæson er noteret for 61 mål i 16 kampe i den bedte norske række. .

”Efter flere sæsoner i Norge, glæder jeg mig til at tage et step op i Danmark, møde mine nye holdkammerater og trække Nordsjælland-trøjen over hovedet,” siger Fabian Sandven.

Publiceret 19 February 2019 16:39