Rytteren er kommet på afveje, da der kun køres på store stier og veje (Foto: Rainer Burmann)

Rytteren er kommet på afveje, da der kun køres på store stier og veje (Foto: Rainer Burmann)

Så er der orienteringsløb på cykel for alle

FIF Hillerød Orientering afholder 19. januar et cykelorienteringsløb i Hillerød og omegn

Motion Så er der cykelorienteringsløb i Hillerød og omegn.

Det er FIF Hillerød Orientering, der lørdag 19. januar afholder et cykelorienteringsløb i lokalområdet. Der kræves ikke særlige forkundskaber eller dyrt cykeludstyr for at deltage.

"Der er god mulighed for at bruge både fysiske og mentale kræfter til arrangementet. Løbet foregår i skovene og på landevejene mellem Hillerød og Helsinge, og der køres efter et almindelig vejkort. Det betyder, at løbet også egner sig for deltagere, der ikke tidligere har erfaring med orienteringsløb," skriver FIF Hillerød Orientering i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Der er tale om et såkaldt pointløb, hvor man skal forsøge at finde så mange poster som muligt og nå tilbage til start indenfor en fast tidsramme på 50, 75 eller 100 minutter. Ved posterne kan der scores bonuspoint ved at svare rigtigt på spørgsmål om alt fra cykelsport til mere almen viden. Da der udelukkende køres på asfaltveje og store grusstier, behøver man ikke at have en mountainbike for at deltage – en almindelig cykel med kraftige dæk kan også bruges."

Flere tilmelding sker på www.fiforientering.nemtilmeld.dk.

Kapp

Publiceret 11 January 2019 05:00