Sarah Mahfoud er klar til kamp fredag 18. januar i Nykøbing Falster. Arkivfoto

Sarah Mahfoud er klar til kamp fredag 18. januar i Nykøbing Falster. Arkivfoto Ritzau Scanpix

Sarah Mahfoud klar til kamp: "Konditionen bliver afgørende"

Hillerødbokser Sarah Mahfoud er klar til kamp 18. januar mod sydafrikaner

Hillerødbokseren og tidligere Vild med Dans-vinder Sarah Mahfoud møder 18. januar sydafrikanske Bukiwe ”Anaconda” Nonina til Danish Fight Night i Nykøbing Falster. De to boksere kæmper om IBF’s interkontinentale mesterskab i fjervægt, og vinderen er blevet lovet en VM-kamp mod IBF’s verdensmester.

29-årige Sarah Mahfoud, som er ubesejret i syv kampe og er nummer 1 på den seneste udgave af europaranglisten, mener, at hun har værktøjerne til at besejre Bukiwe Nonina, fortæller hun i en pressemeddelelse:

"Jeg skal op og gå 10 omgange for første gang. Konditionen skal være på plads, for jeg tror, at den kan blive afgørende i denne kamp. Jeg skal ind og spærre hende af og være over hende hele tiden med hårde slag, så det ikke bliver en kamp, der bliver bokset på hendes præmisser".

Bliver ikke nemt

Sarah Mahfoud, som med sine 57 kilo bokser i vægtklassen fjervægt, har fået en godt indblik i sydafrikanerens boksestil ved at se videoer af hende:

"Jeg kan se, at hun bevæger sig rigtig godt. Hun kommer godt rundt og bokser kontraboksning med sine lange arme. Hun er høj, så det bliver ikke nemt, men jeg træner målrettet, og jeg vil sammen med min træner lægge en god plan for, hvordan hun skal bokses," udtaler hun.

Sarah Mahfoud skal mødes sydafrikanske Bukiwe Nonia. Pressefoto

Sarah Mahfoud skal mødes sydafrikanske Bukiwe Nonia. Pressefoto

Sarah Mahfoud besejrede i november den franske bokser Stephanie Ducastel, men dette bliver en helt anden kamp, forklarer hun:

"Men jeg mener godt, at jeg kan finde ud at omstille min teknik, så jeg også kan håndtere en type som den sydafrikanske bokser,” siger Sarah Mahfoud og tilføjer:

”Det bliver en kamp, hvor vi begge vil kæmpe for at vinde, fordi der er en titel på spil og en VM-kamp som belønning. Jeg glæder mig endnu engang til at vise, at jeg har udviklet mig, og at jeg bliver og bedre og bedre for hver kamp”.

Mdt

Publiceret 03 January 2019 11:00