Foto fra cross-løb: Agerbæk-Foto

Foto fra cross-løb: Agerbæk-Foto

Lokal cykelklub arrangerer sjællandsmesterskaber i cykelcross

Mesterskaberne finder sted lørdag 5. januar

Af
Michael Braunstein

Den lokale cykelklub CC Hillerød arrangerer lørdag 5. januar Sjællandsmesterskaberne i cykelcross på Ringbjerget i Lynge Grusgrav.

Løbet, der er sponseret af Pauli Cykler, er for licensryttere og motionister. Desuden er der børnecross på en mindre del af ruten.

Løbet foregår på en tilskuervenlig rundstrækning på 2,2 kilometer, som byder på græs, grus og stejle skråninger. Desuden er der bomme og skarpe sving, og tilskuerne har ifølge arrangørerne en fantastisk udsigt over det meste af den udfordrende rute.

"Ruten er lagt sådan, at man nærmest ikke kører fladt, og både skråninger og sving kræver god teknik af rytterne," fortæller Torben Arnt Hansen fra arrangørklubben.

Brian Holm kommer forbi

De yngste deltagere starter kl. 10.00, og der køres mindst 35 minutter. Motionsklasserne begynder kl. 11.00, og man kan deltage både på MTB og cross-cykel. Licensklasserne skydes i gang kl. 12.30, og den hurtigste klasse sendes ud på ruten kl. 14.30. Kl. 10.35 er der børnecross, hvor børn kan prøve at køre cyklecross på en mindre del af ruten.

"Vi opfordrer alle børn, der ikke kender til cross, til at komme og prøve cykeldisciplinen," siger Torben Arnt Hansen og tilføjer:

"Vi har inviteret Brian Holm, som giver tips og gode råd eller autografer, og der er således al mulig grund til at bruge sin lørdag i naturen i Lynge Grusgrav".

Læs mere: www.cchillerod.dk under 'Nyheder'.

Det er her i Lynge Grusgrav, at Sjællandsmesterskaberne i cykelcross finder sted 5. januar.

Det er her i Lynge Grusgrav, at Sjællandsmesterskaberne i cykelcross finder sted 5. januar.

Publiceret 22 December 2018 08:00