"Jeg havde troet, at jeg skulle sove længe i dag, men jeg kunne ikke, jeg var alt for glad," sagde Sarah Mahfoud til Hillerød Posten dagen efter sejren over franske Stephanie Ducastel. Foto: Thomas Sjørup/ Ritzau Scanpix

Sarah Mahfoud efter sejr: "Wooow, det var en vanvittig aften"

Sarah Mahoud vandt sikkert over sin franske modstander lørdag aften

Hillerød-bokseren Sarah Mahfoud er fortsat ubesejret som professionel bokser, efter at hun lørdag aften sikrede sig sin 7. sejr ved Danish Fight Night Galla i Frederiksberghallerne.

Og det har givet hende blod på tanden.

"Jeg har et mål om at vinde verdensmesterskabet i et af de fire største bokseforbund, som er det, alle professionelle boksere jagter. VM er dét, jeg træner for hver evigt eneste dag," siger Sarah Mahfoud efter lørdagens sejr.

Sarah Mahfouds modstander lørdag aften var den franske bokser Stephanie Ducastel, som hun besejrede sikkert med dommerstemmerne 3-0.

Stephanie Ducastel er rangeret af alle de tre største VM-forbund - WBA nr. 5, WBC nr. 4 og IBF nr. 12 - og med sejren er Sarah Mahfoud kommet et stort skridt nærmere en kamp om de eftertragtede bælter og titler.

"Jeg har bevist, at jeg kan være med på toppen. Det var vind eller forsvind. Nu kan jeg gå i seng med et stort smil på læben," sagde Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet lige efter kampen - og smilet forsvandt ikke i løbet af natten hos den stærke bokser.

Vågnede tidligt

Dagen derpå var Sarah Mahfoud fortsat, glad da hun slog øjnene op og kiggede tilbage på lørdagens vigtige sejr.

"Jeg havde troet, at jeg skulle sove længe i dag, men jeg kunne ikke, jeg var alt for glad. Jeg er helt ok i dag. Selvfølgelig er jeg lidt øm i kroppen, og jeg har også et par buler i hoved, men ikke noget som lykkerussen ikke overgår," sagde Sarah Mahfoud søndag.

"Wooow, det var en vanvittig aften. Jeg er utrolig glad for for den opbakning og den fantastiske stemning i hallen og alle de mange lykønskningerne. Jeg er faktisk imponeret over mig selv - jeg formår at holde mig på afstand, og jeg boksede kampen på mine principper. Min plan var ikke at blive ivrig og tage for store chancer, fordi det var en kamp, som skulle gå sikkert hjem. Jeg føler, at jeg har et godt overblik og overskud hele kampen igennem," lyder det fra hillerød-bokseren.

Publiceret 26 November 2018 09:16