Privatfoto

Privatfoto

Ærgerligt nederlag i Hillerød Fodbolds sidste kamp

Årets sidste kamp blev et 0-1-nederlag efter et straffespark til Slagelse, efter at Hillerød havde styret kampen

fodbold Hillerød Fodbold havde i lørdags inviteret til en gang gratis fodbold til årets sidste kamp, og dagens modstander var Slagelse B&I. De 408 fremmødte tilskuere fik en gevaldig underholdende kamp, som desværre endte ud til Slagelses favør.

Efter at holdene havde følt hinanden lidt an, kom det til Slagelses første rigtige kontraangreb, som endte i et straffespark til Magnus Klarskov Nielsens store forundring, og han modtog så samtidigt en gult kort. Slagelse valgte at lade Rasmus Grønne Jensen sparke, men han ramte overlæggeren og derefter røg bolden langt over mål, så stadig 0-0. Herefter overtog Hillerød spillet og kom til flere gode chancer.

Tobias Bis Andersen valgte at tage chancen langt ude fra, men desværre måtte han og Hillerød se hans langskud tage overlæggeren og gå ud til målspark.

Lasse Spaniel, som ser ud til at have fundet sig rigtig godt tilrette på sin nye position som 10'er, driblede igen forbi et par mand og lagde den tilrette for Christopher Buff Jakobsen, som afsluttede tørt. Men en god redning af Slagelses målmand gjorde, at det stadig stod 0-0.

I det 29. min slog Slagelse igen en af deres meget indøvede kontraer, men heldigvis stod Thomas Gall godt placeret og lavede en redning på et hovedstød og holdt dermed Hillerød inde i kampen.

I kampens 41. minut valgte Philip Lindgaard med en stikning at spille sig den fremadstormende back Rasmus Harm helt fri, og Rasmus Harm valgte at slå bolden tilbage i banen, hvor Lasse Spaniel kom spurtende og afsluttede i fuldt løb. Men igen måtte Hillerød se en fantastisk afslutning ramme overlæggeren til de mange tilskueres ærgrelse.

2. halvleg startede igen med at Hillerød satte sig på spillet og trykkede Slagelse langt tilbage på deres egen banehalvdel. Men selv om Hillerød satte sig på spillet, levede Slagelse med i kampen og blev med at komme i deres meget giftige kontraløb.

På trods af at Hillerød var totalt spillestyrende hen over de sidste 45 minutter, kom man ikke frem til de helt store åbne chancer. Og så går det jo, som det så mange gange gør i fodbold. I kampen 93 min. slog Slagelse igen en kontra og fik tilkæmpet sig et straffespark, og Jacob Skovgaard scorede.

Det stod så 0-1 til Slagelse, og kort efter blev kampen fløjtet af - til et meget ærgerligt nederlag.

Hillerød Fodbold har vist i dette efterår, at man sagtens kan være med i 2. division, og at man også sagtens kan være med til at spille om de seks øverste pladser, så man kan komme med i oprykningsspillet om 1. divisionspladserne til efteråret 2019.

Hillerød Fodbold vil på deres hjemmeside komme tilbage med dato, tid og sted på holdets træningskampe, således at deres faste tilskuere også kan komme ud og støtte holdet hen over de lidt mørkere/koldere måneder.

Publiceret 12 November 2018 14:17