Ribe-Esjberg mod Nordsjælland Håndbold 3.11.2018. Foto: Jan F. Stephan

Ribe-Esjberg mod Nordsjælland Håndbold 3.11.2018. Foto: Jan F. Stephan

Nordsjælland delte med Ribe

Modstander udlignede i de sidste sekunder

håndbold Lørdag aften måtte Nordsjælland Håndbold tage retur over Storebælt med uafgjort i baggagen - selvom holdet ellers havde været foran med et enkelt mål indtil få sekunder før slutfløjt.

Kampen mod Ribe-Esbjerg endte 24-24. Nordsjælland havde ellers med et halvt minut igen haft mulighed for at komme foran med 25-23. Kampen var ikke mange sekunder gammel før hjemmeholdet havde bragt sig foran 1-0, og det skulle vise sig, at det var det eneste tidspunkt i kampen at Ribe-Esbjerg var foran. Nordsjælland Håndbold fik udlignet efter halvandet minut,. og efter to et halvt minut var Nordsjælland foran med 1-2.

Specielt Kasper Kisum var i hopla, og scorede de første tre mål inden for de første fem minutter. Det virkede som om, Nordsjælland var mest presset i de sidste sekunder, men forståeligt nok, da holdet til dagens kamp ikke kunne stille op i stærkeste opstilling, hvilket også betød at der blev trukket store veksler på de spillere, der var til rådighed.

"Kampens store spillere – dem var der hele tre af – henholdsvis Mike Jensen i målet og Kasper Kisum og Jesper Dahl. Begge spillede det meste af kampen og gjorde det godt. Kasper blev topscore med hele otte rene mål," skriver klubben i en pressemeddelelse.

Næste kamp er allerede på onsdag den 7. november 2018 hvor Skjern kommer på besøg i Helsingør Hallen.

Se flere billeder af Hillerød Postens Jan F. Stephan på www.hip.dk.

jbt

Publiceret 04 November 2018 12:34