Sarah Mahfouds aflyste kamp mod Stephanie Ducastel er nu programsat igen. Arkivfoto: Claus Beyer

Sarah Mahfouds aflyste kamp mod Stephanie Ducastel er nu programsat igen. Arkivfoto: Claus Beyer

Sarah Mahfouds aflyste kamp på programmet igen

Hillerødbokser Sarah Mahfoud skal møde fransk bokser 24. november

Den tidligere Vild med Dans-vinder Sarah Mahfoud, som bokser i Hillerød Bokseklub, kan se frem til at møde den verdensrangerede franskmand Stephanie Ducastel i kamp til Danish Fight Night 24. november i Frederiksberghallerne. Stephanie Ducastel meldte afbud til en kamp mod Sarah Mahfoud ved seneste stævne i september.

Sarah Mahfoud er nummer 4 på EBU’s officielle europarangliste. En dansk sejr - selv om det i sig selv bliver utrolig svært, oplyser arrangørerne af Danish Fight Night - vil føre til en "fordelagtig placering på alle verdensranglister og en gylden øjeblikkelig mulighed for en VM-kamp".

Stephanie Ducastel er nemlig rangeret af alle de store VM-forbund (WBA #5, WBC #5, IBF #12) og er nummer 5 på den uafhængige computerrangliste fra BoxRec.

”Jeg glæder mig så meget til denne kamp. Det er lækkert at få mulighed for at møde lige netop Stephanie Ducastel, fordi hun er så højt rangeret flere steder. Den position vil jeg meget gerne overtage, så jeg meget snart kan få en stor titelkamp. Det bliver helt sikkert hårdt. Men jeg er klar til at træde ind på den store scene,” har Sarah Mahfoud tidligere udtalt om kampen i en pressemeddelelse.

Også Sarah Mahfouds lillebror Allan Mahfoud skal i kamp til boksestævnet. Han debuterede som professionel bokser i september.

Mdt

Publiceret 18 October 2018 14:00