St. Lyngbys håndboldherrer indviede nyt gulv i Lille Lyngbyhallen med en sejr over Helsinge i herrernes serie 1. Privatfoto

St. Lyngbys håndboldherrer indviede nyt gulv i Lille Lyngbyhallen med en sejr over Helsinge i herrernes serie 1. Privatfoto

Nyt gulv indviet med hjemmesejr

Lille Lyngbyhallens nye gulv blev taget i brug, da St. Lyngby If's håndboldherrer slog Team Helsinge med 19-16

sport Lille Lyngbyhallen har hen over sommeren fået nyt gulv - og med et lokalbrag 14. oktober mellem håndboldherrerne i St. Lyngby IF og Team Helsinge Håndbold i serie 1 blev gulvet indviet med en hjemmebanesejr.

Byrådsmedlem Louise Colding Sørensen (S) holdt forinden en tale om det nye gulv, som kommunen har betalt 1,14 millioner kroner for:

"Et gulv er vores fundament. Det er det, der bærer os. Det er også her, vi lander når vi falder, og det betyder noget, hvis vi lander for hårdt, og måske får unødvendigt mange skrammer med i faldet. Så bliver det sværere at rejse sig op igen og kæmpe videre - uanset om vi spiller håndbold, dyrker gymnastik, går i skole, går på arbejde eller bare prøver at få familien til at fungere. Dette gulv er et godt gulv. Det er bygget på et stærkt fundament," sagde hun blandt andet om gulvet i den 1.200 kvadratmeter store hal.

Lyn og torden

Det fremmødte publikum klappede taktfast til en kamp, som startede som lyn og torden for begge mandskaber.

"Kampen blev aldrig en målrig affære, men hvad den manglede i scoringer, havde den i nerve og intensitet. Hjemmeholdet vandt fortjent 19-16 efter at have ført det meste af kampen," fortæller sportschef i St. Lyngby Håndbold Jan Nissen.

Også træner Martin Klug var glad efter kampen:

"Vi havde gjort vores hjemmearbejde godt og var klar på, at Team Helsinge Håndbold nok havde ringet rundt for at stille et stærkt hold. Vi selv var decimeret med afbud og to karantæner til henholdsvis Bjørn Boeck og Andreas Prehn Christiansen, som begge har stor betydning for vores hold. Så det gav holdet en ekstra motivationsfaktor, ud over at der var tale om et lokalbrag, men også at andre skulle steppe op, hvis vi skulle vinde," udtaler han i en pressemeddelelse og fremhæver Nikolaj Vedel, som spillede en stærk kamp på venstre fløj, og målmanden Lasse Kristensen, som han kalder "et levende plankeværk med en redningsprocent på 58 procent".

"Generelt synes jeg egentlig, vi løste det på bedste vis taktisk og spillemæssigt, og havde de værktøjer, der var nødvendige til at løse Helsinges spil i begge ender. Der var god intensitet, og den skal vi viderebringe til alle kampe i serie 1, for det er en god række, vi er havnet i, hvor vi skal være klar hvert eneste minut".

Næste kamp for St Lyngby IF’s herrer er 21. oktober kl.12.15, hvor Lyngby HK kommer på besøg.

Mdt

Publiceret 18 October 2018 16:00