Hillerøds bordtennis-herrer må nok se i øjnene, at det handler mere om overlevelse end om slutspil i øjeblikket. Privatfoto

Hillerøds bordtennis-herrer må nok se i øjnene, at det handler mere om overlevelse end om slutspil i øjeblikket. Privatfoto

Bordtennis-herrer kæmper for 'overlevelse'

Bordtennis Hillerøds hold i Stigadivisionen var i weekenden på jagt efter point. Kigger man i tabellen, skal man nemlig lede nederst for at finde herreholdet, der i denne sæson nok må se i øjnene, at det handler mere om overlevelse end om slutspil.

Lørdag var det unge hold på udebane mod Roskilde, hvor Michael Maze, Allan Bentsen og de øvrige forsvarende danske mestre ikke havde tænkt sig at lukke Hillerød ind i varmen. Den, der kom tættest på at vinde en kamp, var Hillerøds debutant Mohammed Abdulhossein, der stammer fra Quatar men til dagligt træner i Danmark.

Mohammed formåede at presse Roskildes Allan Bentsen ud i femte og afgørende sæt, inden den danske superveteran lukkede af og sikrede Roskilde en samlet 5-0-sejr.

Slog landsholdsreserve

Søndag spillede holdet på hjemmebane i FrederiksborgCentret, hvor Virum bland andet spillede med landsholdsreserven Mikkel Hindersson og tidligere danmarksmester Christian Kongsgaard.

Hillerøds Daniel Simonsen blev kampens spiler, da han overraskende gjorde rent bord mod Christian Kongsgaard. Med masser af underholdende dueller vandt Daniel med 3-0.

Til gengæld var der ikke nogen Hillerød-sejre i de øvrige kampe, og Virum kunne tage fra FrederiksborgCentret med en 5-1-sejr, og de er således fortsat ubesejrede i Stigadivisionen i år.

Damernes vandt i Roskilde

Hillerøds bordtennisdamer, der i forrige weekend kvalificerede sig til 2. runde af den europæiske ETTU CUP, var i denne weekend i Roskilde for at møde tre hold i damernes Elitedivision. Det blev til tre sejre over Roskilde, Ballerup og Hvidovre. Undervejs blev det til debut for den bare 13-årige Laura Schyberg, der med to sejre i sine fire singlekampe viste, at hendes bordtennisspil allerede har niveau til landets bedste række.

Dameholdet har efter fem runder lagt sig på elitedivisionens førsteplads.

Den europæiske bordtennis union ETTU trak i onsdags lod til 2. runde af ETTU CUP, og Hillerøds damehold kom i pulje med Leka Enea (SPA), Dinez (BEL) og Norbello (ITA). De fire hold spiller alle-mod-alle i den spanske by San Sebastian den 20. og 21. oktober.

mw

Publiceret 11 October 2018 07:00