Det årlige boksestævne afvikles i FrederiksborgCentret i weekenden. Arkivfoto: Claus Beyer

Det årlige boksestævne afvikles i FrederiksborgCentret i weekenden. Arkivfoto: Claus Beyer

Boksere fra ti lande mødes i Hillerød i weekenden

Endnu engang er det lykkedes Hillerød Sports Klub at trække boksere fra det meste af Europa til HSK BOX

Af
Martin Warming

Der bliver uddelt slagserier i FrederiksborgCentret, når Hillerød Sports Klub inviterer til HSK BOX CUP 2018 i den kommende weekend.

350 boksere fra ti nationer har meldt deres ankomst til det årlige boksestævne.

"Vi glæder os til at gennemføre HSK BOX CUP for 33. gang. Bokseturneringen trækker boksere fra hele Europa, og i boksekredse er Hillerød navnet på en bokseturnering," fortæller Steen Søren, der er formand for Hillerød Sports Klub, der står bag stævnet.

Hillerød stiller med Lisa Hauge i 63. kilo.klassen, Sofie Rosshaug i 47 kilo-klasse, Elisabeth Søndergaard i 54 kilo-klassen, Mathias Rainer i 63 kilo-klassen , Jakob Jønsson i 43 kilo-klassen, Magomed Zakariev i 81 kilo-klassen og Aleksandar Andrejevic i super sværvægt.

Fra hele Europa

De indledende kampe starter lørdag klokken 10 i tre bokseringe.

"Hvis du ikke har tid til at være i hallen hele weekend for at se boksning, så er der lavet et specielt arrangement lørdag aften klokken 19, hvor vi har udvalgt en god håndfuld kampe af de bedste boksere ved turneringen. Det vil give mulighed for at få den totale oplevelse af boksning lyd, lys og drama. Vi håber, at hallen vil blive fyldt igen, som den var sidst vi afviklede HSK BOX CUP," fortæller Steen Sørensen.

De mange boksere kommer fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Irland, Wales, Skotland, Israel og Holland og i alt 92 klubber er repræsenteret ved dette års turnering.

Alle medlemmer i klubben giver en hjælpende hånd med afviklingen af det store arrangement.

"Som formand er det en fornøjelse at se, hvordan vi som forening kan samarbejde om alle opgaverne, og der er en fornøjelse at vide, hvilken rolle HSK og HSK BOX CUP har for dansk boksning," lyder det fra bokseformanden.

Publiceret 10 October 2018 06:00