Vi tager de oplevelser, vi kan få, og Brøndby er en ønskemodstander

Kampen mod Brøndby på næste torsdag spilles på Hillerød Stadion på Selskovvej. Arkivfoto: Claus Beyer

Så er det sikkert: Pokalbrag spilles i Hillerød

Hillerød møder Brøndby på Hillerød Stadion

Af
Martin Warming

Hillerød Fodbold skal spille på hjemmebane, når det lokale 2. divisionshold på næste torsdag den 27. september møder Superligaholdet Brøndby i Sydbank Pokalen.

Der har ellers været tvivl om, hvor kampen skulle spilles. Kampen starter nemlig først klokken 19.30, da det er en tv-kamp, men da der ikke er lys på banen på Hillerød Stadion, har der været tale om at flytte kampen til enten Helsingør Stadion eller Right to Dream Park i Farum.

Men nu har Hillerød Fodbold skaffet penge til at leje mobile lysmaster, så der kan komme lys på banen, fortæller John Franzen, der er formand for Hillerød Fodbold.

”Det er fantastisk. Efter nogle hektiske dage, hvor vi har arbejdet i døgndrift, er vi nu 100 procent sikre på, at vi kan spille på hjemmebane. Vi er der, hvor vi er helt sikre på, at lysmasterne rent fysisk kan være der, og samtidig har vi skaffet økonomi til at leje dem,” fortæller en glad fodboldformand til Hillerød Posten onsdag eftermiddag.

”Vi har været rundt og samle ind. Vi har haft en masse kontakter ude både på kommunalt plan og hos vores sponsorer, og der har heldigvis været stor velvilje til at hjælpe os rent økonomisk,” siger John Franzen.

1.000 brøndby-fans

Brøndby regner med at 1.000 af deres fans vil tage turen til Hillerød for at se pokalkampen, og John Franzen håber selvfølgelig, at en masse hillerødborgere også vil finde vej til Hillerød Stadion på næste torsdag.

”Vi er glade, hvis der kommer 2.500 mennesker, og vi kan næsten ikke få armene ned, hvis der kommer 4.000. Vi glæder os i hvert fald som små børn glæder sig til juleaften til at give Hillerød mulighed for at opleve så stor en kamp på hjemmebane. Der tror jeg ikke, vi har prøvet før. Det er rigtig god promovering af Hillerød og fodboldklubben,” lyder det fra John Franzen.

Detaljerne omkring billetsalget er endnu ikke helt på plads, men klubben vil komme med flere oplysninger på sin hjemmeside og Facebook-side så hurtigt som muligt.

Kampen starter klokken 19.30.

Hillerød spillede sig videre til 3. runde af Sydbank Pokalen med en 0-2-sejr over NB Bornholm på Nexø Stadion den 5. september.

Publiceret 19 September 2018 14:08