Vi tager de oplevelser, vi kan få, og Brøndby er en ønskemodstander

Vi tager de oplevelser, vi kan få, og Brøndby er en ønskemodstander", siger Hillerøds cheftræner om kampen mod Brøndby. Arkivfoto: Claus Beyer

Hillerød møder Brøndby i pokalen: "Det er en ønskemodstander"

Hillerød møder de regerende mestre i tredje runde af pokalen

Af
Martin Warming

fodbold Der venter 2. divisionholdet Hillerød Fodbold en kæmpe oplevelse, når holdet i slutningen af september møder sidste års pokalvindere fra Brøndby i Sydbank Pokalen.

Man kunne måske fristes til at tro, at et hold fra Superligaen måske ikke lige stod øverst på ønskelisten i Hillerød, da der blev trukket lod om, hvem der skal spille mod hvem, men sådan forholder det sig ikke, fortæller cheftræner Kasper Jørgensen.

"Vi er super glade. Vi ved godt, at vi ikke vinder pokalturneringen, og det, man går og håber på, er at få en stor kamp. Og det får vi nu," siger Kasper Jørgensen til Hillerød Posten.

"Vi tager de oplevelser, vi kan få, og Brøndby er en ønskemodstander," tilføjer han.

Det er endnu ikke helt fastlagt, hvornår kampen skal spilles, men det bliver enten tirsdag den 25. september, onsdag den 26. september eller torsdag den 27. september, og Kasper Jørgensen satser selvfølgelig på, at kampen skal spilles i Hillerød.

Reglerne for pokalkampene siger, at de lavest rangerede hold får hjemmebane, men der er alligevel en risiko for, at kampen skal spilles i Brøndby, fortæller Kasper Jørgensen.

"Vi vil selvfølgelig rigtig gerne spille hjemme. Det vil være en kæmpe oplevelse for klubben, publikum og hele byen, men hvis det bliver en tv-kamp, så skal den formentlig først spilles klokken 20, og så er vi lidt udfordret, da vi har jo ikke lys på vores bane. Derudover kan der være noget med sikkerhed og eventuel pladsmangel, men det er vi ved at undersøge i øjeblikket. Vi håber i hvert fald meget, at vi får lov til at spille på bane 2 på Hillerød Stadion," siger Kasper Jørgensen.

Kasper Jørgensen beskriver Christopher Jakobsen som en spiller, der altid giver sig 110 procent. Arkivfoto

Kasper Jørgensen satser på, at kampen kan spilles på Hillerød Stadion. Arkivfoto

Spillerne glæder sig

Og det er ikke kun cheftræneren, der glæder sig til at møde Brøndby.

"Spillerne er også super glade. Vi er alle sammen enige om, at vi gerne vil have en stor kamp. Mange af drengene er brøndbyfans, og vi har også spillere på holdet, som har spillet sammen med nogle af spillerne fra Brøndby, så det er lidt sjovt," siger Kasper Jørgensen, der dog ikke har lyst til at spå om kampens udfald.

"Det er set før, at de store er blevet slået ud af små. Oddsene taler nok ikke for, at vi vinder, men kan vi gå ud og gøre en god figur, og lykkedes med det vi kan, så kan alt jo ske i fodbold," siger han.

"Jeg håber på rigtig mange tilskuere, hvis det bliver en hjemmebane-kamp. Det bliver en stor oplevelse. Det sker så sjældent, at man får så store hold på besøg, og det kunne være fedt med et par tusinde hillerødfans på stadion," slutter cheftræneren.

Hillerød spillede sig videre til 3. runde af Sydbank Pokalen med en 0-2-sejr over NB Bornholm på Nexø Stadion den 5. september.

Publiceret 14 September 2018 09:18