Sarah Mahfoud fra Hillerød Bokseklub skal møde fransk mesterbokser senere på måneden.

Sarah Mahfoud fra Hillerød Bokseklub skal møde fransk mesterbokser senere på måneden.

Sarah Mahfoud møder stærk fransk bokser

Hillerødbokser Sarah Mahfouds modstander til Danish Fight Night er på plads

boksning Den tidligere Vild med Dans-vinder Sarah Mahfoud, der træner i Hillerød Bokseklub, kan bryde igennem til verdenseliten, når hun møder den franske VM-udfordrer Stephanie Ducastel. Ducastel er nummer 4 på den uafhængige verdensrangliste og toprangeret hos alle store VM-forbund, oplyser arrangørerne.

EM- og VM-kvalifikationskampen finder sted lørdag 15. september i Frederiksberg Hallerne ved det forestående Danish Fight Night Boksegalla.

På den uafhængige BoxRec-computerrangliste er Stephanie Ducastel i skrivende stund rangeret som nummer 4 i verden i fjervægtsklassen. Sarah Mahfoud kan med en sejr bringe sig afgørende tæt på en officiel VM-kamp i fjervægt mod enten Jennifer Han (IBF) eller den dobbelte verdensmester Jelena Mrdjenovich (WBA/WBC).

Det bliver helt sikkert hårdt. Men jeg er klar til at træde ind på den store scene

”Jeg glæder mig så meget til denne kamp. Det er lækkert at få mulighed for at møde lige netop Stephanie Ducastel, fordi hun er så højt rangeret flere steder. Den position vil jeg meget gerne overtage, så jeg meget snart kan få en stor titelkamp,” udtaler Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Ingen nem kamp

Men det bliver på ingen måde en nem kamp, og det er hovedpersonen også godt klar over:

”Det bliver helt sikkert hårdt. Men jeg er klar til at træde ind på den store scene. Det kan godt være, at jeg kun har bokset fem professionelle kampe, men jeg har jo også en lang amatørkarriere bag mig med både danske og nordiske mesterskaber og VM-deltagelse. Det er hér, jeg hører til. Jeg føler mig klar. Jeg har styrken og teknikken til at høre til blandt de bedste,” tilføjer Sarah Mahfoud, som meddeler, at den fysiske form er rigtig god.

Publiceret 01 September 2018 06:00