Gymnastiksæsonen starter den 27. august.

Gymnastiksæsonen starter den 27. august. Modelfoto

Ferien er slut - så starter gymnastiksæsonen

HGI Gymnastik og Trampolin har åbnet for tilmelding og er klar til at byde velkommen til endnu en sæson med gymnastik, parkour, yoga, trampolin og meget andet

Ferien er forbi og den 27. august starter HGI Gymnastik og Trampolin den nye sæson.

"Som noget helt nyt tilbyder vi i den kommende sæson børneyoga på to hold for de 4-6 årige og de 6-8 årige. På børneyogaholdene laver vi diverse yogaøvelser, yogalege, mindfulness og afslapning. Børnene vil få fokus på at skabe ro i en ellers travl hverdag," skriver klubben i en pressemeddelelse.

"I år har vi også fået et rytmehold for dem der fyldt ti år. Rytme 10+ er et hold, som er en viderebygning af de små rytmehold, hvor træningen bliver mere fokuseret på dans, rytme, spring, spagat, split, balancer, som alt sammen munder ud i en serie, som skal vises til opvisningen. Alt dette samtidig med, at vi selvfølgelig har det sjovt. Dette hold er til de piger, som gerne vil dyrke mere gymnastik, og som gerne vil lære en masse sjove gymnastiske og rytmiske bevægelser, skabe nye venskaber samtidig med at der er plads til at have det sjovt," står der også i pressemeddelelsen.

Ikke kun for børn

Men gymnastik er ikke kun for børn, så derfor har klubben også efter mange opfordringer oprettet et Spring 18+ for alle - begyndere, øvede og tidligere gymnaster, der har lyst til at genoptage gymnastikken igen - også selv om det er 20 år siden sidst.

"Vi laver alt fra kolbøtter til vejrmøller til dobbeltsaltoer, men ingen bliver presset. Det skal være hyggeligt og udfordrende for alle. Vi bruger de mere stødabsorberne redskaber som springgrav og Airtrack/Protrack. Træningen starter hver gang med opvarmning, og så springer vi en times tid, både banespring og tramp," lyder det fra klubben.

I Hillerød Øst har vi HGI Gymnastik og Trampolin i den kommende sæson Seniormotion 55+, og de sidste mange år har klubbens GrandPrix-hold været med til at tage medaljer med hjem til Hillerød, både SM og DM og udtagelse til EM.

"Og det vil vi gerne fortsætte med, så I år har vi fokus på de mindste piger, som kan komme igang med GrandPrix Gymnastikken allerede når de fylder fem år," skriver klubben

Du kan læse mere om den kommende sæson i HGI Gymnastik og Trampolin på www.hgigym.dk, hvor du også kan tilmelde dig holdene.

mw

Publiceret 13 August 2018 14:00