Det er FIF Atletik og FIF Orientering, der står bag løbet.

Det er FIF Atletik og FIF Orientering, der står bag løbet. Arkivfoto

Stafet-løb: Løb med rundt om Slotssøen

Slotssti-stafetten afholdes onsdag den 22. august for 18. gang

motion FIF Atletik og FIF Orientering inviterer igen til stafet-motionsløb Slotssti-stafetten rundt om Slotssøen. I år afholdes løbet onsdag den 22. august.

Det er 18. gang, at løbet, det er er et stafetløb for hold med fire deltagere per hold, afholdes. Ruten rundt om søen er 2,4 kilometer, og hver deltager på holdene løber én omgang, så løbet i alt bliver 9,6 kilometer.

Løbet afvikles i forskellige grupper – mixhold for børn -14 år, voksne kvinder, mænd, mixhold og familiehold (to forældre og to børn) og tre skolehold (1.-3. 4.-6. og 7.-9. klasse fra samme skole).

For skoleholdene løbes der samtidig om skolemesterskabet, hvor de vindende hold udover vinderpræmierne også modtager Slotssti-stafettens vandrepokaler for det kommende år. Sidste år vandt Hillerød Vest skolen både for 1.-3 klasserne og 4.-6. klasserne, mens Frederiksborg Byskole vandt for 7.-9. klasserne. Så der er lagt op til kamp om pokalerne og skolemesterskabet 2018.

1000 deltagere

I skrivende stund er der tilmeldt i alt 80 skolehold, hvoraf næsten halvdelen er hold fra 4.-6. klasser, men endnu flere kommer sikkert til, når skolerne kommer i gang efter skoleferien.

Tilmeldingsfristen til Slotssti-stafetten er fredag den 17. august, og arrangørerne håber på cirka samme antal tilmeldte og deltagende hold som de seneste år, det vil sige omkring 250 hold og 1000 deltagere.

Medicinalvirksomheden Biogen er igen i år Slotssti-stafettens topsponsor og sørger for at starte løbet.

Starten går klokken 18, og i løbet af cirka en time er alle i mål.

Overskuddet ved Slotssti-stafetten deles mellem de to arrangørforeninger til gavn for deres ungdomsarbejde.

På Slotssti-stafettens hjemmeside: www.slotssti.dk kan du læse mere om løbet og tilmelde dig.

mw

Publiceret 10 August 2018 07:41