De nordiske ungdomsmesterskaber i bueskydning blev afholdt i Larvik i Norge.

De nordiske ungdomsmesterskaber i bueskydning blev afholdt i Larvik i Norge. Privatfoto

Guld og sølv til hillerød-skytter

Tre lokale langbueskytter var med til nordisk ungdomsmesterskab i bueskydning i Norge

Hillerød bueskyttelaug havde forleden tre langbueskytter med til nordisk ungdomsmesterskab i bueskydning, som blev afholdt i Larvik i Norge.

I år deltog Silje Poulin Midtgaard, Niels Grøn og Ebbe Grøn. Der var indledende kvalifikationsskydning og holdskydning om lørdagen og finaleskydning om søndagen. I alt deltog 244 skytter, heraf 59 danske skytter, med de 5 forskellige buetyper: Compound, recurve, barbue, instinktiv og langbue.

Vejret i Larvik viste sig fra sin bedste side med høj sol og ganske let vind. Mange skytter og tilskuere fik som ekstra gevinst masser af sol og kraftig kulør henover de 12 timer, som kvalifikationsrunderne og holdskydningen strakte sig over.

Silje Poulin Midtgaard vandt guld i en spændende finalerunde mod svenske Tove Strååt, og Ebbe Grøn fik en sølvmedalje i finalen mod Petter Hennissen fra Norge.

"Det var et hyggeligt og veltilrettelagt stævne præget af gensynsglæde og nye venskaber, der blev knyttet mellem unge skytter fra de nordiske lande," skriver klubben i en pressemeddelelse.

mw

Publiceret 03 July 2018 14:00