Dennis Rossetti (til venstre) er ny assistenttræner i Hillerød Fodbold. Her bydes han velkommen af John Frantzen, der er formand for Hillerød Fodbold (i midten) og cheftræner Kasper Jørgensen.

Dennis Rossetti (til venstre) er ny assistenttræner i Hillerød Fodbold. Her bydes han velkommen af John Frantzen, der er formand for Hillerød Fodbold (i midten) og cheftræner Kasper Jørgensen. Pressefoto

Fodbold: Ny assistenttræner til Hillerød

Dennis Rossetti bliver ny assistenttræner for Hillerøds 2. divisions hold

Af
Martin Warming

Hillerød Fodbold er efter sommerferien klar til endnu en sæson i 2. division, og når holdet starter træningen igen, bliver det med et nyt ansigt i stolen ved siden af cheftræner Kasper Jørgensen.

Dennis Rossetti bliver nemlig ny assistenttræner i Hillerød Fodbold.

Dennis Rossetti har senest været cheftræner for Stenløses Danmarks Serie-hold. Før det var han i BSV, hvor han havde ansvaret for deres bedste hold i samme række i knap to sæsoner.

Vi har store forventninger til Dennis og er sikre på, at han vil rykke både træner-teamet, holdet og den sportslige organisation...

"Vi har store forventninger til Dennis og er sikre på, at han vil rykke både træner-teamet, holdet og den sportslige organisation i Hillerød Fodbold med sin fodboldindsigt og ikke mindst hans sans for detaljen i spillet," fortæller John Franzen, der er formand for Hillerød Fodbold.

”Når én kommer ind træder en anden ud. Steen 'Stonie' Poulsen stopper som assistent og vil i stedet - håber jeg rigtig meget - påtage sig en anden funktion i klubben. Vi skylder alle Stonie en stor tak for hans kæmpe engagement. Som nævnt håber jeg meget, at Stonie bliver i klubben og hjælper os med at forme de kommende divisionsspillere i Hillerød Fodbold," siger John Franzen.

Klubben fortæller samtidig, at der er nyt om den kommende spillertrup til næste sæson de kommende uger.

Publiceret 06 June 2018 14:00