Formand for Hillerød Badmintonklub, Lars Østergaard, glæder sig over, at Kim Jung Bruun skal være træner. Privatfoto

Formand for Hillerød Badmintonklub, Lars Østergaard, glæder sig over, at Kim Jung Bruun skal være træner. Privatfoto

Topspiller skifter til Hillerød Badmintonklub

Kim Jung Bruun skifter til Hillerød Badmintonklub, hvor han både skal spille og være supplerende træner

Topspiller Kim Jung Bruun skifter til Hillerød Badmintonklub, hvor han skal bidrage til klubbens udviklingsarbejde i både ungdoms- og seniorafdelingen.

Det fortæller en stolt og glad formand Lars Østergaard, som glæder sig til at byde Kim Jung Bruun velkommen som spiller og supplerende træner i den kommende sæson.

Kim Jung Bruun har på det seneste løbende været oppe og træne med i Hillerød Badmintonklub. Hermed har man kunne se hinanden an, og forventningsafstemme det fremtidige samarbejde.

"Kim har trænet med i de sidste fire uger, og jeg er meget imponeret over hans sympatiske væremåde og tilgang til spillere og trænere i klubben. Hillerød har gjort et kæmpe scoop ved at få Kim til klubben, og jeg glæder mig meget til det kommende samarbejde," supplerer den nyansatte sportschef Thomas Laybourn i en pressemeddelelse.

Hillerød har gjort et kæmpe scoop ved at få Kim til klubben

Mere kvalitet

Ifølge klubben er det en mangeårig, god, personlig relation mellem klubbens chefseniortræner Jakob Kyndesen og Kim Jung Bruun, som har skabt muligheden for samarbejdet.

"Med en spiller som Kim og vores andre nytilkomne spillere på træningen, kommer der endnu mere kvalitet ind i træningsmiljøet. Det har været tydeligt hvorledes Kim´s tilstedeværelse på træningen har givet en masse gejst og glæde," udtaler Jakob Kyndesen.

Kim Jung Bruun kan med sin erfaring og daglige træning på Badminton Danmarks træning i Brøndby bidrage med en masse "know how", der kan understøtte klubbens udviklingsarbejde. Planen er, at Kim Jung Bruun skal supplere klubbens øvrige trænerteam Thomas Laybourn, Zheng Yu Zhu, Jakob Kyndesen, Morten Herchend og Julie Messerschmidt.

Vundet DM tre gange

Hen over den kommende sæson vil der således bliver afholdt seks ungdoms-camps, hvor Kim Bruun og flere andre af deres topspillere vil deltage.

Kim Jung Bruun har vundet Hold DM tre gange tidligere med Skælskør-Slagelse, hvor han har spillet i fem sæsoner og har de seneste to sæsoner spillet 1. herresingle for liga-klubben Greve. Lige nu har han ikke samme ambitioner om at skulle vinde en ny Hold-DM titel, men vil i langt højere grad have fokus rettet imod at spille flere nationale- og internationale turneringer.

Kim Jung Bruun er pt. nummer 15 i Danmark og verdens nummer 63 på World tour-listen.

Publiceret 30 May 2018 06:00