Dominykas Samuolis og Johannes Grønborg vandt Micro Cadet Boys Teams. Privatfoto

Dominykas Samuolis og Johannes Grønborg vandt Micro Cadet Boys Teams. Privatfoto

Internationale bordtennistalenter indtog Hillerød

140 unge bordtennistalenter slog sig løs i Hillerød, som også næste år lægger grund til den internationale turnering

bordtennis Frederiksborgcentret summede af liv hele pinsen, hvor HGI Hillerød Bordtennisklub igen havde inviteret til international ungdomsbordtennis.

Danish International er med sin rekordtilmelding med til at sætte Hillerød på landkortet - i alt deltog 140 unge talenter, hvoraf en stor del var fra henholdsvis Sverige, Norge, Tyskland og England. Det var derfor en oplagt mulighed for de unge bordtennistalenter til at prøve sig af mod nogen af de bedste spillere fra de omkringliggende lande. Alene norsk bordtennis, region øst, mødte op med en busfuld med næsten 30 spillere.

Hen over pinsens tre dage blev der spillet såvel single- som holdturnering, og uanset niveau fik alle spillere et utal af kampe, så alle nåede at få en god oplevelse med sig hjem.

"De mange frivillige leverede et stævne i topklasse, som siden er blevet rost fra alle sider, og naturligvis lykkedes det også flere af vore lokale helte at triumfere øverst på podiet," fortæller Louis de Voss fra HGI Hillerød Bordtennisklub til Hillerød Posten.

Glade Dominykas Samuolis og Johannes Grønborg vandt Micro Cadet Boys Teams. Privatfoto

Glade Dominykas Samuolis og Johannes Grønborg vandt Micro Cadet Boys Teams. Privatfoto

Lokale spillere imponerede

Særligt unge Dominykas Samuolis og Peter Svenningsen imponerede ved at vinde såvel i single- som i holdturneringen i henholdsvis Micro Cadet Boys og Junior Boys, men naturligvis var Hillerød også med helt fremme i mange andre rækker. Dominykas vandt overbevisende singlefinalen 3-0 over sin holdmakker Johannes Grønborg (VRI).

Det succesfulde stævnekoncept gentages i pinsen 2019, hvor det bliver et forår med masser af topbordtennis, idet Hillerød også igen er værter for DM Ungdom.

Publiceret 30 May 2018 20:00