Brødeskov-spillerne kan se frem til et økonomisk boost fra DBU. Privatfoto

Brødeskov-spillerne kan se frem til et økonomisk boost fra DBU. Privatfoto

Brødeskov Idrætsforening får støtte af DBU

Brødeskov Idrætsforening får ros og 20.000 kroner for deres arbejde med trivsel og fællesskab

Brødeskov Idrætsforenings modtager 20.000 kroner fra DBU's Ungdomsfonds støttemidler.

DBU's Ungdomsfond støtter 22 fodboldklubber og to privatpersoner med i alt 255.000 kroner landet over. Fælles for klubberne er, at de kæmper for at fremme ungdomsfodbolden i deres lokalområde.

Mette Bach Kjær, bestyrelsesmedlem i DBU's Ungdomsfond, fortæller, at det glæder hende at se de mange ansøgninger, fonden har modtaget. Hun fortæller også, at det store legat er landet til Brødeskov Idrætsforening, da de demonstrerer et ekstraordinært stort engagement i deres ungdomsafdeling, som også arbejder på at inkludere børn fra socialt udsatte familier.

”Vi i Ungdomsfonden glæder os over, at vi har det privilegium at uddele penge til gode formål. Brødeskov Idrætsforening får 20.000 kroner, fordi vi gerne vil støtte det engagement, som ligger i at arrangere en tur for 100 ungdomsspillere på tværs af både årgang og køn. Med turen viser Brødeskov Idrætsforening, at de lægger stor vægt på trivsel og fællesskab for både drenge og pigespillere. Derudover vil en del af pengene gå til at hjælpe børn fra socialt udsatte familier med at blive en del af foreningslivet i Brødeskov, og det ligger godt i forlængelse med DBU's værdier om, at der skal være plads til alle,” udtaler Mette Bach Kjær.

Brødeskov Idrætsforenings fodboldafdeling fortæller, at turen skal gå til at styrke det sociale arbejde i klubben og styrke båndet på tværs af årgange og hold.

Publiceret 02 May 2018 16:00