Pressefoto

Pressefoto

Hillerød Bordtennis inviterer til DM semifinale

Hillerød Bordtennis har valgt at møde Hvidovre i semifinalen om det danske mesterskab

Hillerød G.I. Bordtennis damer inviterer indenfor til semifinale om det danske mesterskab. Det sker tirsdag 15. maj kl. 19 i FrederiksborgCentret på 1. sal.

Hillerød bordtennis damer har - som vinder af grundspillet - valgt at møde grundspillets nr. 3 Hvidovre i DM-semifinalen, hvilket betyder, at den anden DM-semifinale bliver et opgør mellem grundspillets nr. 2 OB og nr. 4 Greve.

Første semifinale afvikles 14. maj i Hvidovre kl. 19 og en evt. 3. semifinale kamp spilles i Hillerød 16. maj kl. 19.

Hillerød må påtage sig favoritrollen i semifinalen imod Hvidovre, da de vandt grundspillet og slog Hvidovre begge gange 6-1, men der er alligevel lagt op til en meget tæt kamp, hvor der bliver brug for al den opbakning til Hillerød batdamer, hvis de skal avancere til finalerne i slutningen af maj.

Det var ikke nogen nem beslutning at vælge Hvidovre, forklarer formand Thomas Hjermind Jensen:

”Hvidovre er et ungt talentfuldt hold med en første dame i Josefine Haagensen, der sluttede på en flot 2. plads på toplisten i grundspillet og kan på en god dag slå alle. Vi har dog haft et godt tag på hende og Hvidovre i grundspillet og håber, at vores større rutine kan gøre forskellen, men al opbakning til kampene er ønsket. Vores fire spillere er alle sultne og glæder sig. Deres formkurver har været støt stigende og har alle hver deres spidskompetencer”.

Der er gratis entré og publikumskonkurrencer og skulle der være virksomheder, der vil støtte som kampsponsor eller på anden måde, er de meget velkommen.

Hillerød stiller op med Pia Toelhøj, Chen Yan, Petra Sörling og Tina Stochmal.

Publiceret 01 May 2018 20:00

SENESTE TV