Arkivfoto

Arkivfoto

Kæmpe forløsning for Nordsjælland Håndbold

THH Holstebro blev slået sikkert i Helsingør

Godt 1600 tilskuere, rekord for sæsonen, mødte forventningsfulde og spændte op i Helsingør hallen 28. marts. Alle med håb, men også med en stikkende frygt af at det kunne gå galt.

Knapt 300 deltog i erhvervsarrangementet forinden. Her fortalte Ian Marco Fog om forventningerne til kampen, og udtrykte stor respekt for Holstebros stribe af landsholdsspillere.

Samtidig kunne NH glæde sig over at Wibroe/Carlsborg også i de næste to sæsoner vil støtte Nordsjælland Håndbold.

Gys til sidste halvleg

Kampen startede ikke godt. Efter to og et halvt minut var TTH foran 0-3, og den norske landsholdsmålmand Bergerud havde brilleret med to redninger. Langsomt men sikkert begyndte de lysegrønne at bide fra sig – og jubelen var stor, da Jesper Dahl fik udlignet til 8-8 efter 9 minutter. Herefter var der lidt skiftende scoringer, hvor NH ikke lod sig gå på af en udvisning til Nicolai P.

Der var stadig 20 minutter igen, da pointtavlen viste 21-16. Tilskuerne anede sensationen og klapsalverne tog til, dog med frygten for en nedtur lurende. Den blev ikke mindre af, at først Nichlas Poulsen og dernæst Anders Mose fik en udvisning.

Da Nicolai P med sit 7. mål scorede til 26-20, og TTHs Peter Balling lige inden havde fået 2 minutter, var Helsingør-hallen ikke i tvivl. Medalieslutspilspladsen var hjemme og alle Bent Nyegaard spådomme var blæst væk.

Glæden var en enorm blandt alle i Helsingør-hallen, bortset fra de 30 fra Holstebro, da det sidste fløjt lød. Nicolai Pedersen blev kåret som kampens spiller, skarpt forfulgt af Mike Jensen. Samtidig kårede NH med anfører Dan Beck-Hansen i spidsen Årets Fan, som blev Ib Mathiesen. En superfan der altid er klar med en hjælpende hånd, uanset om det er LED-bander eller trommeslagning.

Nu venter slutspillet i en pulje med GOG, Kolding og BSV. Alle prominente og stærke hold, hvor der bliver brug at finde den samme gejst frem for at lave nye overraskelser. Første kamp bliver på hjemmebane mod GOG onsdag 11. april klokken 19.30 i Helsingør Hallen.logy

  • Dagens målscore: Nicolai Pedersen 8, Johan Meklenborg 6, heraf 2 på straffe, Nichlas Poulsen 4, Lasse Uth 3, Jesper Dahl 2, Carl-Emil Haunstrup, Knud Ronau, Andreas Johan Nielsen og Aku Kreutzmann hver 1.
  • Kampens spiller blev Nicolai Pedersen
  • Udvisninger: 4 til hvert hold.
  • Tilskuere: 1622

Publiceret 04 April 2018 13:30

SENESTE TV