Nordsjælland fik point i Aarhus

Nordsjælland sikrede sig igen point, da holdet spillede 28-28 mod Aarhus på udebane

Nordsjælland Håndbold spillede i sidste uge kamp mod Århus Håndbold i Ceres Arena i Århus, og efter 60 minutters tæt kamp delte de to hold point. Slutresultatet blev 28-28. 1. halvleg sluttede 12 – 11 til Århus Håndbold.
Efter de første 15 minutter fulgtes de to hold ad, dog med Nordsjælland Håndbold i front og stillingen var efter de første 15 minutter 6 – 8. Nordsjælland Håndbold blev ramt af en to minutters udvisning til Anders Mose, men holdene fortsatte med at følges. 30 sekunder før pausen fik Århus Håndbold tilkendt et straffe og det bragte dem foran 12 – 11 inden anden halvleg.
Efter et par minutter ind i anden halvleg bragte Nordsjælland Håndbold sig foran med 13 – 15 og senere i anden halvleg var Nordsjælland Håndbold foran med 3 mål, ved stillingen 16 – 19. Desværre kunne Nordsjælland ikke holde denne føring. Et par mistede bolde bevirkede at Århus Håndbold fik udlignet, og med 10 minutter igen var stillingen 20-20. De to hold fugtes ad og set i bakspejlet var det ærgerligt at Nordsjælland Håndbold ikke kan holde fast i sine føringer, idet holdet faktisk var kommet foran med et enkelt mål to minutter før tid, men i det følgende angreb udlignede Århus Håndbold. På intet tidspunkt i de sidste 10 minutter var der mere end 1 måls forspring og holdene skiftedes faktisk til at være foran.
Nordsjælland Håndbold havde dog muligheden for at vinde kampen, idet man var i boldbesiddelse de sidste 16 sekunder. Nordsjælland fik tilkendt frikast, og da tiden var udløbet var det direkte på mål. Desværre gik bolden i opdækningen, og resultatet blev uafgjort – 28- 28. Men en flot præstation af Nordsjælland, der hermed fik sin fjerde uafgjorte kamp i denne sæson.
Nordsjællands næste kamp er mod Holstebro, den 7. december 2017 i Holstebro. Spillerne har nu en velfortjent pause inden de igen skal på langfart.
CBO

Publiceret 05 December 2017 09:30

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV