Taekwondo:

Børnene fik nye bælter og klubben fik penge

I forbindelse med børnenes bælteprøve i Hillerød Taekwondo Klub fik klubben 25.000 kroner af Nordea-fonden

Af
Af Claus Beyer

Glæden var dobbelt stor I Hillerød Taekwondo Klub lørdag d. 18 november, da klubben holdt bælteprøve for børneholdet. Der var mange glade børn der fik nye bælter, og dels fik klubben overrakt 25000 kroner af filialdirektør Jan Nielsen fra Nordea i Hillerød. Beløbet blev overrakt på vegne af Nordea-fonden, og gives til støtte for Hillerød Taekwondo Klubs store arbejde indenfor integration og Taekwondo for børn.
Hillerød Taekwondo Klub har i første halvår af 2017, i samarbejde med Hillerød Kommune, samarbejdet om et projekt der tilbyder Taekwondo til nytilkomne flygtningebørn i kommunen, for derigennem at forbedre integration, hvilket Taekwondo og foreningslivet er fantastiske til.
“Vi er selvfølgelig super glade for, at vores arbejde i klubben bliver anerkendt og støttet af Nordea-fonden. De mange penge som vi har modtaget betyder rigtig meget for os, og vil være med til at løfte klubben bredt, i form af indkøb af nyt spændende udstyr til træning, som giver en masse nye muligheder. Det bliver rigtig godt,” fortæller formand Jesper Olsen, og han glæder sig over den positive udvikling som klubben oplever i disse år:
“Vi oplever stor medlemstilgang og interesse for klubben. Det skyldes nok dels den gode stemning der er i klubben, og dels har vi nogle rigtig gode træningstilbud, trænere og en aktiv bestyrelse. Vi har blandt andet familiehold og børnehold der træner i samme tidsrum, hvilket giver hele familier mulighed for at træne på samme tid. Hertil har vi forskellige andre tilbud, blandt andet et rent selvforsvarshold, der træner om søndagen, hvilket mange finder relevant.”

Hillerød Taekwondo Klub modtog 25.000 kroner fra Nordea-fonden - penge der skal sikre nyt spændende udstyr til træningen i klubben. Privat foto

Hillerød Taekwondo Klub modtog 25.000 kroner fra Nordea-fonden - penge der skal sikre nyt spændende udstyr til træningen i klubben. Privat foto

Her alle børnene der fik kæmpet sig til nye bælter. Privat foto

Her alle børnene der fik kæmpet sig til nye bælter. Privat foto

Publiceret 26 November 2017 14:00

SENESTE TV