Håndbold:

Hillerøds damer tabte til FIF

Frederiksbergholdet havde styr på Hillerødsdamer, der tabte kampen med 16-24 til FIF

Af
Af Claus Beyer

Hillerøds 3. divisions damer skulle i lørdagens hjemmekamp mod FIF følge op på sidste uges sejr over topholdet fra Amager SK.
Allerede fra start viste det sig, at det blev en rigtig svær kamp, FIF startede med et meget velfungerende offensivt 3-2-1 forsvar som voldte hjemmeholdet store problemer og de skulle slide hårdt for at komme frem til deres chancer. Modsat stod Hillerød godt i forsvaret og gjorde det også svært for FIF at komme frem til noget. Det som gæsterne kommer frem til tog først keeper Helen Bruland sig af og efterfølgende gjorde keeper Malene Carlsen et godt indhop.
De to hold fulgtes ad gennem hele 1. halvleg med en smal FIF føring gennem de 30 minutter. Holdene gik til pause ved 9-11 til gæsterne.
I anden halvleg fortsatte FIF det offensive forsvar som hjemmeholdet fra Hillerød havde rigtig svært ved at løse og samtidig begyndte FIFs keeper for alvor at tage fra på de chancer som Hillerød fik spillet sig frem til. Modsat virkede det til at udeholdet havde fået et skud energi i pausen og de kom ud med fart og tempo og trak hurtigt yderligere fra. Det lykkes ikke for Hillerøds damer at komme tilbage og de tabte kampen 16-24.
“Vi får i dagens kamp aldrig rigtig løst FIFs offensive forsvar - vi mangler fart og timing i vores spil og kommer derfor ikke til ret mange store chancer. I modsatte ende dækker vi fint op - men mangler lige at gøre det færdigt og få lukket helt af, det er FIF gode til at straffe,” sagde Hillerøds træner Morten Rasmusson efter kampen til Hillerød Posten.
Efter dagens kamp er der spillet 9 kampe i årets 3. division og Hillerød ligger i skrivende stund nummer 9 med tre sejre og seks nederlag.
“Det har været en rigtig hård start på sæsonen - vi er et nærmest nyt hold, i forhold til det hold der spillede sidste sæson, oven i det må vi undvære en af de bærende spillere fra sidste år, Pia Skovgaard, som er ude med en korsbåndsskade resten af sæsonen. Vi mangler forståelse for hinanden og mangler at finde på plads i vores roller på holdet,” fortsætter Morten Rasmusson og slutter:
“Vi har i de afgørende faser af kampen ikke haft marginalerne med os og været skarpe nok - hvilket har resulteret i at vi har tabt snævert med 1-2 mål i flere af vores kampe, var disse kampe vippet til vores fordel, havde det hele set anderledes ud. Vi arbejder videre og træner godt og jeg er sikker på at vi får vendt skuden inden længe.”
Næste opgave for Hillerøds 3. divisions damerne er på søndag den 3. december, hvor holdet tager imod Team Nørrebro på hjemmebane i Trollesminde hallen klokken 16:15.

Publiceret 26 November 2017 17:45

SENESTE TV