Volley:

Flot sæsonstart i HGI Volleyball

HGI Volleyball har fået en flot sæsonstart for samtlige hold

Af
Af Claus Beyer

HGI Volley har haft en forrygende start på årets sæson, både på dame- og herresiden. Klubbens bedste damer og herrer er begge tophold i Danmarksserien og i ungdomrækkerne er der fuld fokus på at udvikle nogle dygtige spillere, som senere kan begå sig på eliteholdene i Danmark. Klubben har siden krisen for 10 år siden udviklet sig flot og i dag er der mere end 100 medlemmer, hvilket var målet i sin tid. Men hvis man er interesseret i at spille volley, så er der fortsat plads til mange flere, både ungdoms- og seniorspillere.
Dame 1, som består af spillere med divisionserfaring og en række unge talenter, er ubesejret i sæsonens fire kampe og dermed tophold i Danmarksserien. Senest blev VK Vestsjælland slået 3-2 hjemme efter en meget tæt kamp, som blev afgjort med 17-15 i 5. sæt. Dame 2 mangler i serie 2 et par kampe i forhold til topholdene og ligger derfor midt i rækken.

Fik du læst: Nordsjælland tabte i Mors Thy

Herre 1 er med imponerende angrebsspil ligeledes ubesejret i Danmarksserien og dermed tophold. Senest blev et talentfuld hold fra VK Vestsjælland slået 3-2. Stammen på holdet har alle spillet divisionsvolleyball i de yngre år, og de har formået at opretholde et fysisk niveau, som gør holdet i stand til at konkurrere med alle holdene i Danmarksserien. Geografisk er Danmarksserien blevet udvidet, så holdet har måttet besøge Bornholm for at besejre de lokale helte fra Åkirkeby med 3-0.
I serie 2 er herre 2 tophold efter fire sejre, senest 3-1 hjemme over Team Køge. Holdet er indslusningshold for nye spillere, så alle har en chance for at prøve evnerne af i turneringskampene.
Klubben har to mixhold, hvor Mix1 deltager i turneringen. Efter et par hæderlige 1-3 nederlag til de to tophold, senest mod Farum/Holte, ligger Mix1 midt i rækken. Mixholdene er åbne for alle, og det sociale ved volleyball er en vigtig ingrediens.

Stærk ungdom

På ungdomssiden har HGI Volleyball nogle af Danmarks bedste spillere, både drenge og piger, og med dedikerede trænere skabes talenter, som udtages til Talentcenteret under Dansk Volleyball Forbund. Holdene deltager i Danmarksmesterskaberne og gør altid en flot indsats. Flere tidligere HGI spillere fortsætter karrieren hos førende divisionsklubber, hvilket er naturligt, da HGI Volleyball er en breddeklub, men samtidigt en klub, hvor talenter trives.
Næste hjemmekampe er søndag den 26. november klokken 12-18 i hallen på Sophienborgskolen, hvor holdene tillige træner hver mandag og onsdag.
Interesserede er meget velkomne til at dukke op. Der er gratis adgang til kampene.

null

Publiceret 20 November 2017 15:00

SENESTE TV