Fodbold:

Hillerød sluttede efteråret godt af mod Næstved

På papiret var kampen mod Næstved en kamp uden betydning, men Hillerød kæmpede hårdt for at slutte efteråret god af og kampen endte 2-2

Af
Af Claus Beyer

Efterårets sidste kamp for Hillerød blev spillet lørdag eftermiddag på kunstgræsbanen mod Næstved. Uanset resultatet så var det sikker, at Hillerød i foråret deltager i nedrykningsspillet og Næstved ender i det andet felt, der skal spille om oprykning. Sidst de to hold stod over for hinanden tabte Hillerød 5-2 på udebane og Hillerød var indstillet på revanche. Holdets anfører, Jackie Rasmussen udtalte i kampprogrammet:
”Dagens kamp mod Næstved kunne for mange nok ligne et ligegyldigt opgør, men – det betyder mere end man tror, vi går efter tre point og revanche mod et meget stærkt Næstvedmandskab. En sejr i dag vil give os muligheden for at overhale Brønshøj og efterlade dem sidst i rækken.”
Om efteråret siger Jacki Rasmussen videre:
”Vi har i mange kampe været fuldt med og været tæt på at skabe gode resultater – det her efterår har lært os mange ting og dem skal vi bringe med ind i et spændende forår, hvor vi skal sikre at Hillerød også spiller divisionsbold efter sommerferien 2018.”
Og selvom gæsterne fra Næstved fik sat et højt pres på banen, så var det Hillerød der viste den største effektivitet i første halvleg. I det 13. minut fik Tobias Andersen fra kanten af målfeltet sendt en blød med præcis afslutning uden for Næstveds målmand rækkevidde og ind i målet til 1-0.
Syv minutter senere sluttede et effektivt kontraspil med en aflevering til Lasse Spaniel tæt inde ved målet og så var hjemmeholdet foran 2-0.
Selvom Hillerød kom mere ind i kampen, så lykkedes det Næstved at reducere til 2-1 i det 38. minut.
Efter pausen blev det en mere lige kamp, men desværre lykkedes det ikke Hillerød at holde fast i føringen. I det 64. minut fik gæsterne et frispark tæt på feltets kant. Selvom Hillerøds målvogter, Rasmus Lyng, fik sat en mur op, så lykkedes det Næstveds Patrick Nygaard Hansen at sende bolden ind i venstre side af målet til 2-2, som også blev kampens resultat. Efter kampen var Hillerøds træner Kasper Jørgensen dog forsat tilfreds med kampens resultat, selvom han selvfølgelig gerne havde sluttet med en sejr.
”Næstved er et stærkt mandskab og jeg synes vi gør mange ting rigtig godt i dag. Vi udnytter effektivt vores muligheder i første halvleg og det går også bedre i den defensive ende, selvom vi fortsat har nogle udfordringer som vi skal arbejde videre med til forårets kampe. Faktisk synes jeg, at vi har arbejdet os godt ind i turneringen her i efteråret. Vi udvikler vores spil og vi har også fulgt godt med i kampene, vi har bare ikke fået de point vi skulle have. Men der venter et spændende forår, hvor der er mange point at kæmpe om og der er en god stemning og vilje på holdet. Nu skal vi fortsætte det hårde arbejde frem til foråret og jeg synes vi er godt på vej til at nå det gode spil som holdet tidligere har vist,” sagde Kasper Jørgensen.

2.division
Hillerød-Næstved 2-2 (2-1)
Mål: 1-0 Tobias Andersen (13-min.), 2-0 Lasse Spaniel (20.min.), 2-1 Andreas Baes Jensen (38.min.), 2-2 Patrick Nygaard Hansen (64.min.).
 

Publiceret 05 November 2017 15:15

SENESTE TV