Fodbold:

Vigtige point til Hillerød

Det endte med at blive en intens og dramatisk kamp, da Hillerød tog i mod AB som endte en sejr 2-1 sejr til Hillerød

Af
Af Claus Beyer

”Det var en sindssyg afslutning og en utrolig vigtig sejr,” sagde anfører Jackie Rasmussen fra Hillerød lige efter kampen, og han fortsatte:
”Første halvleg var noget skidt, men efter en ordentlig skideballe og en god snak i omklædningsrummet i pausen, så var vi et helt andet hold. Jeg synes det er en fortjent sejr og de tre point kan blive livsvigtige for os i et kommende nedrykningsslutspil.”
Og første halvleg var ikke særlig velspillet af begge hold. Hillerøds Tobias Andersen havde i starten en god afslutning, men herefter var det faktisk gæsterne der havde alt spillet, dog uden de kunne spille sig til målfarlige afslutninger.
Efter pausen kom Hillerød til gengæld med ind i kampen. De pressede AB højere oppe på banen og dette blev Hillerød belønnet for i det 49 minut. Her sendte Lasse Spaniel et perfekt indlæg ind til Mikkel 'Mixe' Andersen der på et perfekt hovedstød sendte Hillerød i front med 1-0.
Hillerød fortsatte med at presse på, og i modsatte ende kom AB også til et par nærgående afslutninger. Men det var Hillerød der havde teten og i kampens sidste sekunder, af den ordinære spilletid, der bragte Tobias Andersen Hillerød i fornt med 2-0 og alle var nu sikre på, at sejren var helt i hus. Men AB havde ikke tænkt sig at give op. I angrebet efter fik Stefan Nygaard Hansen reduceret til 2-1 og herefter pressede gæsterne på i resten af overtiden for en udligning.
Heldigvis for Hillerød skete det ikke og spillere og ledere kunne bryde ud i jubel, da kampens dommer fløjtede af.
”De første 45 minutter var helt håbløse, men efter pausen, der synes jeg at vi fik vist at vi høre til i rækken. VI fighter fantastisk i anden halvleg. Jeg indrømmer gerne, at jeg uddelte skideballer i pausen og jeg er stolt over den præstation som holdet laver i anden halvleg. Vi ændre lidt på opstillingen, så vi kommer længere frem og presser dem og det giver bonus i dag. Jeg synes faktisk, at vi er på rette spor nu,” sagde en lykkelig cheftræner Kasper Jørgensen.
Hillerød spiller fredag aften mod topholdet Hvidovre på udebane klokken 18.30

2. division
Hillerød – AB 2-1 (0-0)
Mål 1-0 Mikkel 'Mixe' Andersen (4), 2-0 Tobias Andersen (90), 2-1 Stefan Nygaard Hansen (90).
Rødt kort: Adnan Curovic (89)
Tilskuere: 264 

Publiceret 15 October 2017 15:15

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV