ES Cup måtte flyttes på grund af regn

Af
Redigeret af Claus Beyer

Den efterhånden traditionsrige ES Cup fodboldturnering for erhvervsskolerne havde rekordtilmelding og der var gjort klar til den store dag på banerne hos FIF. Som noget nyt var der også en turnering i rundbold i et forsøg på at få flere piger med – og det lykkedes idet mere end 350 elever fordelt på 26 fodboldhold og 7 rundboldhold fra erhvervsskolerne i Nordsjælland og Roskilde havde tilmeldt sig.

Men desværre artede vejrguderne sig ikke fra den bedste side af og på grund af kraftig regn dagen før og varsler om nærmest storm måtte arrangørerne Firmaidræt Hillerød med stor velvilje fra Johnny Ptak fra Hillerød Stadion flytte arrangementet til Hillerød Stadion, hvor banerne var i en lidt bedre stand.


Fik du læst: Hillerød pressede tophold

Trods kraftig regn og strid blæst blev stævnet alligevel en succes med masser af glade erhvervsskoleelever og turneringerne blev derfor gennemført i en positiv ånd fortæller stævneleder Henrik Lund fra Firmaidræt Hillerød.

Vinder af drengerækken i fodbold blev holdet ”Tømrer” fra Roskilde Tekniske Skole medens mix-rækken blev vundet af det lokale hold ”Ethanol” fra Hillerød Tekniske Gymnasium. Rundbold turneringen blev vundet af Roskilde Tekniske Skole. Alle vinderne går videre til finalestævnet, der foregår den 12. oktober i Fredericia.

Vinderholdet ”Ethanol” fra Hillerød Tekniske Gymnasium fejrer sejren i mix-fodbold.

Vinderholdet ”Ethanol” fra Hillerød Tekniske Gymnasium fejrer sejren i mix-fodbold.

Publiceret 18 September 2017 12:30

SENESTE TV