Seniorer kan holde hjernen i form med bordtennis

'BAT60+' er et nyt samarbejdsprojekt mellem DGI og DBTU, et initiativ, der tilbyder alle over 60 år at holde hjernen i form, og at starte træningen uden krav af nogen art. HGI Bordtennis tilbyder spilmuligheder, som passer i 60+'ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer samtidig plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen med bold og bat.
Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker mange steder i hjernen på én gang. Spillet træner reaktionsevne og balance samt styrker musklerne. 'BAT60+' er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år. Alle kan være med på tværs af form og ambitioner. Det sociale vil være en stor del af spillet, og der vil blive taget godt imod nye spillere .
Vil du prøve at spille bordtennis og være en del af ”BAT60+”, så mød op bordtennislokalerne i FrederiksborgCentret, hvor der spilles hver onsdag kl. 10-12. 'BAT60+' begynder onsdag 6. september. Alle er velkomne. gs

Publiceret 18 August 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV